Focwa Schadeherstel verwacht de nieuwe voorzitter binnenkort al aan te kondigen en te presenteren op 23 november. Deze zal dan ook meteen de rol oppakken, aldus Maessen: "Er was een brede interesse in deze rol. Dat is een goed signaal en tekent het vertrouwen in waar Focwa op dit moment voor staat. Het Algemeen Bestuur spreekt deze weken met kandidaten. Daarna zal de Ledenraad zich hierover buigen." Hij zegt overigens zelf vanzelfsprekend geen onderdeel te zijn van die selectie.

Stevig profiel
Zoals het er nu naar uitziet verwacht Focwa Schadeherstel dat de nieuwe voorzitter iemand is die de ingezette koers verder vorm en inhoud kan geven, aldus Maessen. Daarnaast geeft hij aan dat het iemand zal zijn "met een stevig profiel die verder zal gaan met vernieuwing en innovatie. Kortom; er is alle vertrouwen in een positieve uitkomst op redelijk korte termijn."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding