Bourguignon neemt Care en Stokvis Leeuwarden over

VW dealer Bourguignon neemt met ingang van 12 januari 2017 de vestiging van Care Autoschade in Leeuwarden en Stokvis Autoschade in Leeuwarden over. Dit meldt het bedrijf.

Bourguignon neemt Care en Stokvis Leeuwarden over

Nu 100% eigenaar
Bourguignon was reeds voor 50% eigenaar en wordt nu voor honderd procent eigenaar. Door deze overname heeft het faillissement van moederbedrijf Care Schadeservice geen invloed op de vestiging in Leeuwarden. Het schadeherstelbedrijf gaat verder onder de naam Bourguignon Schadeherstel. Reden voor de overname van de overige 50% van de aandelen is het nieuws dat Care Schadeservice faillissement heeft aangevraagd. Volgens eigenaar Ramon Bourgiognon zullen zijn klanten niets merken van de overname: "Het enige dat verandert is dat we verder gaan onder de franchiseformule van Schadenet."

Stokvis Autoschade
Ook neemt Bourguignon Stokvis Autoschade in Leeuwarden over: "Door onze bedrijven samen te voegen hebben klanten nu één Schadenet vestiging in Leeuwarden. Onze vestiging heeft ruim voldoende capaciteit om alle klanten van beide bedrijven te bedienen. Niet alleen de klanten, maar ook het personeel van Stokvis verhuist mee. Dus ook zij blijven bediend worden door dezelfde mensen."

Bourguignon neemt Care en Stokvis Leeuwarden over - Automobielmanagement.nl

Bourguignon neemt Care en Stokvis Leeuwarden over

VW dealer Bourguignon neemt met ingang van 12 januari 2017 de vestiging van Care Autoschade in Leeuwarden en Stokvis Autoschade in Leeuwarden over. Dit meldt het bedrijf.

Bourguignon neemt Care en Stokvis Leeuwarden over

Nu 100% eigenaar
Bourguignon was reeds voor 50% eigenaar en wordt nu voor honderd procent eigenaar. Door deze overname heeft het faillissement van moederbedrijf Care Schadeservice geen invloed op de vestiging in Leeuwarden. Het schadeherstelbedrijf gaat verder onder de naam Bourguignon Schadeherstel. Reden voor de overname van de overige 50% van de aandelen is het nieuws dat Care Schadeservice faillissement heeft aangevraagd. Volgens eigenaar Ramon Bourgiognon zullen zijn klanten niets merken van de overname: "Het enige dat verandert is dat we verder gaan onder de franchiseformule van Schadenet."

Stokvis Autoschade
Ook neemt Bourguignon Stokvis Autoschade in Leeuwarden over: "Door onze bedrijven samen te voegen hebben klanten nu één Schadenet vestiging in Leeuwarden. Onze vestiging heeft ruim voldoende capaciteit om alle klanten van beide bedrijven te bedienen. Niet alleen de klanten, maar ook het personeel van Stokvis verhuist mee. Dus ook zij blijven bediend worden door dezelfde mensen."