Deze stap is een uitvloeisel van het strategische plan voor de periode 2017-2020. Dit plan betreft voornamelijk een verschuiving van Stern’s focus naar mobility solutions en services. Nu telt SternSchade nog 12 vestigingen; de uitbreiding tot minimaal 25 vestigingen moet in de komende periode tot stand komen "door gerichte acquisities van geschikte en goed geoutilleerde schadeherstelbedrijven", aldus een persbericht. Een woordvoerder zegt nieuw op te starten vestigingen niet uit te sluiten.

Ook laat Stern weten dat alle toekomstige vestigingen zich naast schadeherstel ook gaan bezighouden met eenvoudig onderhoud, ruiten, bandenwissels, accu’s, trekhaken en dergelijke onder de naam SternPoint.
 

Ontwikkelingen schadebranche

Met deze ‘rebranding’ van SternSchade speelt Stern in op de ontwikkelingen in de schadeherstelsector, waaronder de splitsing in complex en cosmetisch schadeherstel, aldus de woordvoerder: "Het is nog niet bekend hoeveel vestigingen zich gaan richten op complex schadeherstel en hoeveel op cosmetisch schadeherstel."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding