SternSchade naar landelijk netwerk en nieuwe naam

SternSchade gaat de komend twee jaar uitbreiden naar een landelijk netwerk van tenminste 25 vestigingen, die zich naast schadeherstel ook gaan richten op eenvoudig onderhoud. De naam verandert in SternPoint.

SternSchade naar landelijk netwerk en nieuwe naam

Deze stap is een uitvloeisel van het strategische plan voor de periode 2017-2020. Dit plan betreft voornamelijk een verschuiving van Stern’s focus naar mobility solutions en services. Nu telt SternSchade nog 12 vestigingen; de uitbreiding tot minimaal 25 vestigingen moet in de komende periode tot stand komen "door gerichte acquisities van geschikte en goed geoutilleerde schadeherstelbedrijven", aldus een persbericht. Een woordvoerder zegt nieuw op te starten vestigingen niet uit te sluiten.

Ook laat Stern weten dat alle toekomstige vestigingen zich naast schadeherstel ook gaan bezighouden met eenvoudig onderhoud, ruiten, bandenwissels, accu’s, trekhaken en dergelijke onder de naam SternPoint.
 

Ontwikkelingen schadebranche

Met deze ‘rebranding’ van SternSchade speelt Stern in op de ontwikkelingen in de schadeherstelsector, waaronder de splitsing in complex en cosmetisch schadeherstel, aldus de woordvoerder: "Het is nog niet bekend hoeveel vestigingen zich gaan richten op complex schadeherstel en hoeveel op cosmetisch schadeherstel."

Reacties

Leuk, alleen Kwast heeft er zelf zeker niet veel vertrouwen in, aangezien hij even voor 4 miljoen euro aandelen heeft verkocht. En het vreemde is dat alleen de laatste transactie zichtbaar is op de beleggersites en de eerdere 3 miljoen nergens te vinden is. Of zou henk toch stiekem zijn trucje van 2012 herhaald hebben en het alleenrecht hebben genomen aan Stern te verkopen??
http://925.nl/archief/2013/02/25/de-dubbelrol-van-henk-van-der-kwast-ceo-van-de-stern-groep-nv/

Geplaatst door: Cees op
SternSchade naar landelijk netwerk en nieuwe naam - Automobielmanagement.nl

SternSchade naar landelijk netwerk en nieuwe naam

SternSchade gaat de komend twee jaar uitbreiden naar een landelijk netwerk van tenminste 25 vestigingen, die zich naast schadeherstel ook gaan richten op eenvoudig onderhoud. De naam verandert in SternPoint.

SternSchade naar landelijk netwerk en nieuwe naam

Deze stap is een uitvloeisel van het strategische plan voor de periode 2017-2020. Dit plan betreft voornamelijk een verschuiving van Stern’s focus naar mobility solutions en services. Nu telt SternSchade nog 12 vestigingen; de uitbreiding tot minimaal 25 vestigingen moet in de komende periode tot stand komen "door gerichte acquisities van geschikte en goed geoutilleerde schadeherstelbedrijven", aldus een persbericht. Een woordvoerder zegt nieuw op te starten vestigingen niet uit te sluiten.

Ook laat Stern weten dat alle toekomstige vestigingen zich naast schadeherstel ook gaan bezighouden met eenvoudig onderhoud, ruiten, bandenwissels, accu’s, trekhaken en dergelijke onder de naam SternPoint.
 

Ontwikkelingen schadebranche

Met deze ‘rebranding’ van SternSchade speelt Stern in op de ontwikkelingen in de schadeherstelsector, waaronder de splitsing in complex en cosmetisch schadeherstel, aldus de woordvoerder: "Het is nog niet bekend hoeveel vestigingen zich gaan richten op complex schadeherstel en hoeveel op cosmetisch schadeherstel."

Reacties

Leuk, alleen Kwast heeft er zelf zeker niet veel vertrouwen in, aangezien hij even voor 4 miljoen euro aandelen heeft verkocht. En het vreemde is dat alleen de laatste transactie zichtbaar is op de beleggersites en de eerdere 3 miljoen nergens te vinden is. Of zou henk toch stiekem zijn trucje van 2012 herhaald hebben en het alleenrecht hebben genomen aan Stern te verkopen??
http://925.nl/archief/2013/02/25/de-dubbelrol-van-henk-van-der-kwast-ceo-van-de-stern-groep-nv/

Geplaatst door: Cees op