Dat meldt branche-organisatie Bovag vandaag. De schadeherstelbedrijven van PGA Nederland mogen zich vanaf heden Bovag-erkend schadehersteller noemen. De kwaliteitseisen zijn getoetst door onafhankelijk schouwingsbedrijf Dekra, en vervolgens afgestemd met opdrachtgevers. PGA Nederland heeft hiermee de primeur binnen door als eerste dealerholding in Nederland al haar schadebedrijven collectief te certificeren als Bovag Erkend Schadehersteller.

Toine Beljaars, voorzitter van Bovag Schadeherstelbedrijven, overhandigde deze week de certificaten aan René Roggen, COO van PGA Nederland in aanwezigheid van Erik Zomer, manager UAS schadeherstel en Dick van Ekris, directeur Ekris BMW/MINI. De erkende bedrijven zijn: Ekris Veenendaal, UAS Baarn, UAS Eindhoven, UAS Groningen, UAS Utrecht en UAS Pouw Zwolle.

Bovag-afdeling Schadeherstelbedrijven telt nu 131 leden. Men verwacht voor het eind van het jaar nog eens 150 leden aan te sluiten.