Alle PGA-schadebedrijven in één klap Bovag-erkend

De schadeherstelbedrijven van PGA Nederland voldoen aan de kwaliteitseisen van Bovag Schadeherstelbedrijven en hebben als bewijs daarvan het bijbehorende certificaat ontvangen.

Dat meldt branche-organisatie Bovag vandaag. De schadeherstelbedrijven van PGA Nederland mogen zich vanaf heden Bovag-erkend schadehersteller noemen. De kwaliteitseisen zijn getoetst door onafhankelijk schouwingsbedrijf Dekra, en vervolgens afgestemd met opdrachtgevers. PGA Nederland heeft hiermee de primeur binnen door als eerste dealerholding in Nederland al haar schadebedrijven collectief te certificeren als Bovag Erkend Schadehersteller.

Toine Beljaars, voorzitter van Bovag Schadeherstelbedrijven, overhandigde deze week de certificaten aan René Roggen, COO van PGA Nederland in aanwezigheid van Erik Zomer, manager UAS schadeherstel en Dick van Ekris, directeur Ekris BMW/MINI. De erkende bedrijven zijn: Ekris Veenendaal, UAS Baarn, UAS Eindhoven, UAS Groningen, UAS Utrecht en UAS Pouw Zwolle.

Bovag-afdeling Schadeherstelbedrijven telt nu 131 leden. Men verwacht voor het eind van het jaar nog eens 150 leden aan te sluiten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Laat de Bovag eerst maar eens zorgen dat ze de kwaliteit van de bestaande leden waarborgen.
Ik heb hier zeer slechte ervaring mee en vind dat er door de Bovag slecht wordt geanticipeerd op klachten van klanten van hun leden. Zelf ben ik al 2jaar bezig met een klacht en de Bovag geschillen commissie zegt doodleuk dat als hun lid niet meewerkt aan een oplossing van de klacht welke ze wel erkennen zij hier niets aan kunnen doen. Wat is dan de waarde branche organisatie en een geschillen commissie.

Geplaatst door: Gerad Bonenkamp op
Alle PGA-schadebedrijven in één klap Bovag-erkend - Automobielmanagement.nl

Alle PGA-schadebedrijven in één klap Bovag-erkend

De schadeherstelbedrijven van PGA Nederland voldoen aan de kwaliteitseisen van Bovag Schadeherstelbedrijven en hebben als bewijs daarvan het bijbehorende certificaat ontvangen.

Dat meldt branche-organisatie Bovag vandaag. De schadeherstelbedrijven van PGA Nederland mogen zich vanaf heden Bovag-erkend schadehersteller noemen. De kwaliteitseisen zijn getoetst door onafhankelijk schouwingsbedrijf Dekra, en vervolgens afgestemd met opdrachtgevers. PGA Nederland heeft hiermee de primeur binnen door als eerste dealerholding in Nederland al haar schadebedrijven collectief te certificeren als Bovag Erkend Schadehersteller.

Toine Beljaars, voorzitter van Bovag Schadeherstelbedrijven, overhandigde deze week de certificaten aan René Roggen, COO van PGA Nederland in aanwezigheid van Erik Zomer, manager UAS schadeherstel en Dick van Ekris, directeur Ekris BMW/MINI. De erkende bedrijven zijn: Ekris Veenendaal, UAS Baarn, UAS Eindhoven, UAS Groningen, UAS Utrecht en UAS Pouw Zwolle.

Bovag-afdeling Schadeherstelbedrijven telt nu 131 leden. Men verwacht voor het eind van het jaar nog eens 150 leden aan te sluiten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Laat de Bovag eerst maar eens zorgen dat ze de kwaliteit van de bestaande leden waarborgen.
Ik heb hier zeer slechte ervaring mee en vind dat er door de Bovag slecht wordt geanticipeerd op klachten van klanten van hun leden. Zelf ben ik al 2jaar bezig met een klacht en de Bovag geschillen commissie zegt doodleuk dat als hun lid niet meewerkt aan een oplossing van de klacht welke ze wel erkennen zij hier niets aan kunnen doen. Wat is dan de waarde branche organisatie en een geschillen commissie.

Geplaatst door: Gerad Bonenkamp op