Stern opent twee nieuwe SternPoint vestigingen

Stern opent twee nieuwe SternPoint vestigingen in Groningen en Hoorn, zo laat het bedrijf in een persbericht weten.

Stern opent twee nieuwe SternPoint vestigingen

Per 1 juli heeft SternPoint de vestigingen van Been Autoschade in Groningen overgenomen, het bedrijf van Jan Been. Hier zal SternPoint merkerkend autoschadeherstel toevoegen voor de merken KIA en Opel. Op dezelfde datum heeft SternPoint ook een nieuwe vestiging geopend in Hoorn dat de merkerkenningen voor VW, Audi, Seat, Skoda, Opel en KIA zal krijgen.

Momenteel worden de panden geschikt gemaakt voor (merkerkend) schadeherstel en andere werkzaamheden, waaronder eenvoudige onderhoudswerkzaamheden, het monteren van trekhaken, ruitreparatie en -vervanging, bedrijfswagen bestickering, aanbrengen van glasfolie en het wisselen van wielen en banden.

Nu 18 vestigingen

Begin mei breidde SternPoint al uit met 4 vestigingen tot in totaal 16. Met de twee nieuwe locaties komt het totaal aantal vestigingen nu op 18. Eind 2018 wil het bedrijf over 25 vestigingen beschikken.

Reacties

Alles willen kopen en hebben is iets anders dan alles krijgen. Het aanbod van werk zal behoorlijk versnipperen en de kleine ondernemer ten gunste zijn. Immers 1+1 is echt geen 2. En delen is geen 1. De klant gaat zeker zoeken en zich verspreiden! Aircosupport is klein maar weet wat er speelt!

Geplaatst door: Aircosupport op
Stern opent twee nieuwe SternPoint vestigingen - Automobielmanagement.nl

Stern opent twee nieuwe SternPoint vestigingen

Stern opent twee nieuwe SternPoint vestigingen in Groningen en Hoorn, zo laat het bedrijf in een persbericht weten.

Stern opent twee nieuwe SternPoint vestigingen

Per 1 juli heeft SternPoint de vestigingen van Been Autoschade in Groningen overgenomen, het bedrijf van Jan Been. Hier zal SternPoint merkerkend autoschadeherstel toevoegen voor de merken KIA en Opel. Op dezelfde datum heeft SternPoint ook een nieuwe vestiging geopend in Hoorn dat de merkerkenningen voor VW, Audi, Seat, Skoda, Opel en KIA zal krijgen.

Momenteel worden de panden geschikt gemaakt voor (merkerkend) schadeherstel en andere werkzaamheden, waaronder eenvoudige onderhoudswerkzaamheden, het monteren van trekhaken, ruitreparatie en -vervanging, bedrijfswagen bestickering, aanbrengen van glasfolie en het wisselen van wielen en banden.

Nu 18 vestigingen

Begin mei breidde SternPoint al uit met 4 vestigingen tot in totaal 16. Met de twee nieuwe locaties komt het totaal aantal vestigingen nu op 18. Eind 2018 wil het bedrijf over 25 vestigingen beschikken.

Reacties

Alles willen kopen en hebben is iets anders dan alles krijgen. Het aanbod van werk zal behoorlijk versnipperen en de kleine ondernemer ten gunste zijn. Immers 1+1 is echt geen 2. En delen is geen 1. De klant gaat zeker zoeken en zich verspreiden! Aircosupport is klein maar weet wat er speelt!

Geplaatst door: Aircosupport op