Per 1 juli heeft SternPoint de vestigingen van Been Autoschade in Groningen overgenomen, het bedrijf van Jan Been. Hier zal SternPoint merkerkend autoschadeherstel toevoegen voor de merken KIA en Opel. Op dezelfde datum heeft SternPoint ook een nieuwe vestiging geopend in Hoorn dat de merkerkenningen voor VW, Audi, Seat, Skoda, Opel en KIA zal krijgen.

Momenteel worden de panden geschikt gemaakt voor (merkerkend) schadeherstel en andere werkzaamheden, waaronder eenvoudige onderhoudswerkzaamheden, het monteren van trekhaken, ruitreparatie en -vervanging, bedrijfswagen bestickering, aanbrengen van glasfolie en het wisselen van wielen en banden.

Nu 18 vestigingen

Begin mei breidde SternPoint al uit met 4 vestigingen tot in totaal 16. Met de twee nieuwe locaties komt het totaal aantal vestigingen nu op 18. Eind 2018 wil het bedrijf over 25 vestigingen beschikken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding