De schadeherstel activiteiten van Meerburg zijn samengevoegd met de bestaande activiteiten van Schadenet Van As Capelle gelegen aan de Essebaan 2 te Capelle aan den IJssel. Het pand van Autoschadeherstel Meerburg aan de Hoofdweg te Capelle aan den IJssel zal een andere bestemming gaan krijgen, hier zal geen schadeherstel meer plaatsvinden.

"Wij zijn blij dat we in Van As Autoschade een solide partner hebben gevonden met dezelfde visie op de schadeherstelbrache. Wij hebben bewust gekozen voor deze overname, zodat wij nu volledig onze focus kunnen leggen in een andere bedrijfstak met ons bedrijf Glockner Sports", reageert Jack Meerburg, mede-eigenaar van Autoschade Meerburg.

‘Serieuze uitbreding’

Andries de Vries, mede-eigenaar Van As Autoschade: "Deze overname betekent een serieuze uitbreiding van onze vestiging in Capelle. Wij hebben deze stap genomen om onze goede uitgangspositie te behouden in de competitieve schade herstelbranche waar verdere consolidatie de trend lijkt. Het feit dat de bestaande relaties van zowel Autoschadeherstel Meerburg als Van As Autoschade zonder uitzondering positief hebben gereageerd op deze integratie zien wij als een blijk van vertrouwen en wij zullen er uiteraard alles aan doen om de overname tot een succes te maken."