Autoschade Arnhem treedt toe tot AHG

Autoschade Arnhem is per 1 november 2017 aangesloten bij Autoschade Herstel Groep. Dit laat de schadeherstelketen weten.

Autoschade Arnhem treedt toe tot AHG

Met de aansluiting zegt Autoschade Arnhem te kiezen voor excellente service aan de klant en professionele dienstverlening. "De technologische ontwikkelingen op het gebied van auto’s gaan snel", aldus eigenaar Toon van der Veer. "Wij blijven daarom investeren in personeel en equipment." 

Dezelfde waarden

Uit gesprekken met AHG bleek dat deze keten dezelfde waarden hanteert als Autoschade Arnhem. "Ook AHG gaat voor de hoogste kwaliteit, dat blijkt onder andere uit de 7 jaar garantie die men als enige keten op schadeherstel geven", Aldus Van der Veen. "Ik kan gebruik maken van de centrale sales & marketing, maar ook voor lokale marktbewerking biedt AHG ondersteuning. Het schademanagementsysteem Apollo ondersteunt mij in het beoordelen van calculaties en maakt centrale facturatie mogelijk. Dit gaf mij, naast de mogelijkheid om binnen de keten toch als zelfstandig ondernemer te kunnen blijven functioneren, genoeg redenen om te kiezen voor AHG."

Autoschade Arnhem treedt toe tot AHG - Automobielmanagement.nl

Autoschade Arnhem treedt toe tot AHG

Autoschade Arnhem is per 1 november 2017 aangesloten bij Autoschade Herstel Groep. Dit laat de schadeherstelketen weten.

Autoschade Arnhem treedt toe tot AHG

Met de aansluiting zegt Autoschade Arnhem te kiezen voor excellente service aan de klant en professionele dienstverlening. "De technologische ontwikkelingen op het gebied van auto’s gaan snel", aldus eigenaar Toon van der Veer. "Wij blijven daarom investeren in personeel en equipment." 

Dezelfde waarden

Uit gesprekken met AHG bleek dat deze keten dezelfde waarden hanteert als Autoschade Arnhem. "Ook AHG gaat voor de hoogste kwaliteit, dat blijkt onder andere uit de 7 jaar garantie die men als enige keten op schadeherstel geven", Aldus Van der Veen. "Ik kan gebruik maken van de centrale sales & marketing, maar ook voor lokale marktbewerking biedt AHG ondersteuning. Het schademanagementsysteem Apollo ondersteunt mij in het beoordelen van calculaties en maakt centrale facturatie mogelijk. Dit gaf mij, naast de mogelijkheid om binnen de keten toch als zelfstandig ondernemer te kunnen blijven functioneren, genoeg redenen om te kiezen voor AHG."