Roberto Thorel, eigenaar van RMT Autoschade: "RMT is sinds 2008 gevestigd in Almere en sinds de start in 2003 zijn we gegroeid naar een bedrijf van 1500 m². Om nog verder te kunnen groeien zijn wij op zoek gegaan naar een professionele partner die ons daarin kan ondersteunen. AHG heeft een mooi programma voor bijvoorbeeld regionale marktbewerking, maar helpt ons ook bij rendementsgroei door oplossingen op het gebied van inkoop en ICT."

Guus van Dreven, directeur AHG: "Wij zijn blij ons netwerk te hebben uitgebreid met een vestiging in Flevoland. Roberto Thorel is een jonge, gedreven ondernemer die naast schadeherstel ook activiteiten ontplooit op het gebied van caravanherstel en fleetrepair." AHG is trots op de recente uitbreidingen van het netwerk. Opdrachtgevers gaven eerder al aan dat de wachttijden in diverse regio’s fors uit de hand lopen. Door uitbreiding van het netwerk hoopt AHG nu aan hun wens te voldoen door eventuele wachttijden te beperken.