Krap een derde schades via merkerkenning hersteld

Uit onderzoek onder Bovag-schadeherstellers blijkt dat momenteel ruim twee derde (69 procent) van de schades niet onder merk-erkend schadeherstel valt.

Bij dealer-gelieerde bedrijven is dat 36 procent en bij onafhankelijke schadeherstellers is dat 85 procent. Slechts 5 procent van de schadeherstellers denk dat merkerkenning in de toekomst niet van belang is.

De overige uitkomsten van dit verkennende onderzoek worden gepresenteerd op het Bovag Schadeseminar op 26 april aanstaande. Daar zal ook in gegaan worden op de vraag hoe deze percentages zich de komende tijd ontwikkelen. Wordt merk-erkend herstel dominant? En zo ja, hoe snel gaat dat dan? En wat betekent dat voor de keuzes waar de schadehersteller de komende tijd voor staat?

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Krap een derde schades via merkerkenning hersteld - Automobielmanagement.nl

Krap een derde schades via merkerkenning hersteld

Uit onderzoek onder Bovag-schadeherstellers blijkt dat momenteel ruim twee derde (69 procent) van de schades niet onder merk-erkend schadeherstel valt.

Bij dealer-gelieerde bedrijven is dat 36 procent en bij onafhankelijke schadeherstellers is dat 85 procent. Slechts 5 procent van de schadeherstellers denk dat merkerkenning in de toekomst niet van belang is.

De overige uitkomsten van dit verkennende onderzoek worden gepresenteerd op het Bovag Schadeseminar op 26 april aanstaande. Daar zal ook in gegaan worden op de vraag hoe deze percentages zich de komende tijd ontwikkelen. Wordt merk-erkend herstel dominant? En zo ja, hoe snel gaat dat dan? En wat betekent dat voor de keuzes waar de schadehersteller de komende tijd voor staat?

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding