Autec- VLT lanceert nieuwe serie carrosserieschaarhefbruggen

De nieuwe serie carrosserieschaarhefbruggen van Autec-VLT zorgt voor een ergonomische werkomgeving waarbij de monteur of schadehersteller met een rechte rug werkt. Dit zal op de lange termijn de vitaliteit en inzetbaarheid van monteurs en schadeherstellers ten goede komen, zo meldt het bedrijf.

autec

De nieuwe serie carrosserieschaarhefbruggen is geschikt voor licht plaatwerk of voor spuitvoorbereidingen. Dankzij het ontwerp kan de monteur met een rechte rug werken met veel vrije toegang rond de gehele auto. De hefbrug heeft een werkhoogte van 1.280mm en is voorzien van een dubbele valbeveiliging. De luchtbalgen zijn direct onder de scharen gemonteerd waardoor het bovenste oppervlak nagenoeg helemaal vlak is.

De hefbrug is leverbaar met een hefvermogen van 3.3 ton (AC3304), 3.5 ton (AC3504) en 3.5 ton (AC3504TWIN) met dubbele heffunctie. De AC3504 en AC3504TWIN zijn met de extra lange rijbanen van 4.230 mm geschikt voor werkzaamheden aan lange voertuigen zoals pick-up’s en de nieuwe generatie bestelauto’s. De AC3504 TWIN carrosserieschaarhefbrug is tevens voorzien van een wielvrije opname met 360 graden draaibare opname armen.

Autec- VLT lanceert nieuwe serie carrosserieschaarhefbruggen - Automobielmanagement.nl

Autec- VLT lanceert nieuwe serie carrosserieschaarhefbruggen

De nieuwe serie carrosserieschaarhefbruggen van Autec-VLT zorgt voor een ergonomische werkomgeving waarbij de monteur of schadehersteller met een rechte rug werkt. Dit zal op de lange termijn de vitaliteit en inzetbaarheid van monteurs en schadeherstellers ten goede komen, zo meldt het bedrijf.

autec

De nieuwe serie carrosserieschaarhefbruggen is geschikt voor licht plaatwerk of voor spuitvoorbereidingen. Dankzij het ontwerp kan de monteur met een rechte rug werken met veel vrije toegang rond de gehele auto. De hefbrug heeft een werkhoogte van 1.280mm en is voorzien van een dubbele valbeveiliging. De luchtbalgen zijn direct onder de scharen gemonteerd waardoor het bovenste oppervlak nagenoeg helemaal vlak is.

De hefbrug is leverbaar met een hefvermogen van 3.3 ton (AC3304), 3.5 ton (AC3504) en 3.5 ton (AC3504TWIN) met dubbele heffunctie. De AC3504 en AC3504TWIN zijn met de extra lange rijbanen van 4.230 mm geschikt voor werkzaamheden aan lange voertuigen zoals pick-up’s en de nieuwe generatie bestelauto’s. De AC3504 TWIN carrosserieschaarhefbrug is tevens voorzien van een wielvrije opname met 360 graden draaibare opname armen.