Autoschadeherstelbedrijven kunnen in aanmerking komen voor dit certificaat wanneer zij de nieuwe eSense productlijn van R-M gebruiken, het premium autoreparatielakmerk van BASF. Deze producten worden vervaardigd volgens het ‘biomass balance’ principe van BASF en dragen zo bij aan een vermindering van CO2-emissies. Het eSense portfolio omvat een UV grondvuller, plamuur, verharder, blanke lak en additieven.

Guus van Dreven, directeur Autoschade Herstel Groep, heeft zich direct bij de introductie achter de R-M eSense productlijn en de gedachte erachter geschaard. "Door R-M eSense producten te gebruiken, opereren onze vestigingen duurzaam en onderscheiden ze zich. Dit initiatief juichen wij van harte toe. Wij willen Autoschade Herstel Paul Hol dan ook feliciteren met het feit dat zij het eerste eSense certificaat van R-M in ontvangst hebben mogen nemen.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding