Eerste ‘Glasurit Eco Balance’ certificaat uitgereikt

Glasurit, het autoreparatielakmerk van BASF, heeft onlangs het eerste ‘Glasurit Eco Balance’ certificaat uitgereikt aan Autoschade Herstel Roos Alkmaar. Dit houdt in dat het bedrijf gebruikmaakt van de producten uit het recent geïntroduceerde Glasurit Eco Balance productassortiment.

eco balance

De Glasurit Eco Balance productlijn helpt fossiele brandstoffen en CO2 te besparen. Om waardevolle natuurlijke hulpbronnen te ontzien, gebruikt BASF namelijk bij de productie van de basisproducten hernieuwbare grondstoffen zoals bionafta of biogas uit organisch afval of plantaardige oliën in combinatie met fossiele brandstoffen.

Volgens Autoschade Herstel Groep dragen de AHG-vestigingen door te werken met Glasurit Eco Balance producten nextra bij aan de bescherming van het klimaat en milieu. De ecolijn sluit volledig aan bij het keurmerk Groen Autoherstel.

Eerste ‘Glasurit Eco Balance’ certificaat uitgereikt - Automobielmanagement.nl

Eerste ‘Glasurit Eco Balance’ certificaat uitgereikt

Glasurit, het autoreparatielakmerk van BASF, heeft onlangs het eerste ‘Glasurit Eco Balance’ certificaat uitgereikt aan Autoschade Herstel Roos Alkmaar. Dit houdt in dat het bedrijf gebruikmaakt van de producten uit het recent geïntroduceerde Glasurit Eco Balance productassortiment.

eco balance

De Glasurit Eco Balance productlijn helpt fossiele brandstoffen en CO2 te besparen. Om waardevolle natuurlijke hulpbronnen te ontzien, gebruikt BASF namelijk bij de productie van de basisproducten hernieuwbare grondstoffen zoals bionafta of biogas uit organisch afval of plantaardige oliën in combinatie met fossiele brandstoffen.

Volgens Autoschade Herstel Groep dragen de AHG-vestigingen door te werken met Glasurit Eco Balance producten nextra bij aan de bescherming van het klimaat en milieu. De ecolijn sluit volledig aan bij het keurmerk Groen Autoherstel.