De CEO belooft dat sommige schades binnen 24 uur gerepareerd kunnen worden. Het streven is zelfs om bepaalde gevallen binnen een uur af te handelen, aldus Musk. Door bij het herstellen oudere delen door nieuwe te vervangen, worden de auto’s naar zijn mening ook tegelijk verbeterd.

Met zijn tweet reageert Musk op aanhoudende kritiek van Tesla-rijders dat ze lang moeten wachten op het herstellen van schades of reparaties. Volgens hen komt dat vooral doordat Tesla de benodigde onderdelen niet op tijd levert. Musk gaf eerst de schuld aan de externe schadeherstellers maar heeft nu toch toegegeven dat de problemen zeker voor een deel aan zijn eigen bedrijf te wijten zijn. "Als we door de logistieke nachtmerrie van dit moment heen zijn, dan krijgt het leveren van vervangingsonderdelen onze hoogste prioriteit."