Uitbreiding AHG in Zeeland

Autoschade Herstel Lokerse uit Middelburg heeft zich aangesloten bij Autoschade Herstel Groep. Sinds de oprichting in 2015 door Henk en Kees Lokerse is het schadeherstelbedrijf actief in Middelburg en omgeving.

lokerse

Directeur/eigenaar Henk Lokerse heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen de autoschadebranche. "Dankzij onze aansluiting bij AHG worden veel zaken uit handen genomen, waardoor wij ons kunnen bezighouden met onze core business: schadeherstel. De gestuurde schadestroom en ruggenspraak zijn voor ons van grote toegevoegde waarde".

Guus van Dreven, directeur AHG: "Met de vestiging van Henk en Kees Lokerse in Middelburg heeft AHG een ervaren en betrouwbare partner in de regio Zeeland. De kwaliteitsvisie en waarden van Autoschade Herstel Lokerse sluiten daarnaast goed aan bij AHG."

Uitbreiding AHG in Zeeland - Automobielmanagement.nl

Uitbreiding AHG in Zeeland

Autoschade Herstel Lokerse uit Middelburg heeft zich aangesloten bij Autoschade Herstel Groep. Sinds de oprichting in 2015 door Henk en Kees Lokerse is het schadeherstelbedrijf actief in Middelburg en omgeving.

lokerse

Directeur/eigenaar Henk Lokerse heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen de autoschadebranche. "Dankzij onze aansluiting bij AHG worden veel zaken uit handen genomen, waardoor wij ons kunnen bezighouden met onze core business: schadeherstel. De gestuurde schadestroom en ruggenspraak zijn voor ons van grote toegevoegde waarde".

Guus van Dreven, directeur AHG: "Met de vestiging van Henk en Kees Lokerse in Middelburg heeft AHG een ervaren en betrouwbare partner in de regio Zeeland. De kwaliteitsvisie en waarden van Autoschade Herstel Lokerse sluiten daarnaast goed aan bij AHG."