Autoschadebedrijf Gebr. de Zeeuw in nieuwe handen

ASN Autoschade Gebr. de Zeeuw in Naarden heeft een nieuwe eigenaar. Om precies te zijn twee: Sander (32) en Timo (28) van Leeuwen. De twee broers, beiden afkomstig uit de schadebranche, nemen op 2 januari 2019 het stokje over van de gebroeders De Zeeuw, die het bedrijf dertig jaar leidden.

autoschade de zeeuw

Vader Bram van Leeuwen (60) ondersteunt zijn zoons als schademanager. ‘Met onze gezamenlijke ervaring gaan we alle klanten nog meer kwaliteit en service bieden.’ 

 

Timo van Leeuwen: “Via via hoorden we dat de gebroeders De Zeeuw hun bedrijf wilden verkopen. We zijn gaan praten en vanaf het eerste moment was er een klik. Dat krijg je als broers onder elkaar, ook al ben je geen familie. In november waren we het zakelijk eens. Daarna hebben we twee maanden met de gebroeders De Zeeuw samengewerkt om het bedrijf, de medewerkers en de klanten te leren kennen. Op 2 januari gaan we als nieuwe eigenaren officieel van start.’ 

 

Klanten van ASN Autoschadebedrijf Gebr. de Zeeuw kunnen na de overname blijven rekenen op de vertrouwde service en kwaliteit, want alles blijft hetzelfde. Ook de naam verandert voorlopig niet. 

Autoschadebedrijf Gebr. de Zeeuw in nieuwe handen - Automobielmanagement.nl

Autoschadebedrijf Gebr. de Zeeuw in nieuwe handen

ASN Autoschade Gebr. de Zeeuw in Naarden heeft een nieuwe eigenaar. Om precies te zijn twee: Sander (32) en Timo (28) van Leeuwen. De twee broers, beiden afkomstig uit de schadebranche, nemen op 2 januari 2019 het stokje over van de gebroeders De Zeeuw, die het bedrijf dertig jaar leidden.

autoschade de zeeuw

Vader Bram van Leeuwen (60) ondersteunt zijn zoons als schademanager. ‘Met onze gezamenlijke ervaring gaan we alle klanten nog meer kwaliteit en service bieden.’ 

 

Timo van Leeuwen: “Via via hoorden we dat de gebroeders De Zeeuw hun bedrijf wilden verkopen. We zijn gaan praten en vanaf het eerste moment was er een klik. Dat krijg je als broers onder elkaar, ook al ben je geen familie. In november waren we het zakelijk eens. Daarna hebben we twee maanden met de gebroeders De Zeeuw samengewerkt om het bedrijf, de medewerkers en de klanten te leren kennen. Op 2 januari gaan we als nieuwe eigenaren officieel van start.’ 

 

Klanten van ASN Autoschadebedrijf Gebr. de Zeeuw kunnen na de overname blijven rekenen op de vertrouwde service en kwaliteit, want alles blijft hetzelfde. Ook de naam verandert voorlopig niet.