Haverkamp heeft een ruime ervaring binnen de sectoren transport en logistiek. “Dit is met het oog op mijn carrière en netwerk dan ook een logische stap. Veel van de MAX-Repair klanten zijn actief in de transport, logistiek en ook de agrarische- en bouwsector. Aan de andere kant zijn er de relaties met de verzekeraars. Waar ik mij vooral op wil richten is het verbinden van de diverse betrokken partijen, maar ook het verder ontwikkelen van de sturing van schadestromen.”

De gestuurde schadestroom staat volgens Haverkamp binnen de zwaar transportmarkt nog aan het begin van de ontwikkelingen. “Ik wil daar mijn expertise inzetten om niet alleen tot een betere samenwerking te komen, maar ook tot een beter en voordeliger herstel van schades.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding