Paul Haverkamp nieuwe directeur MAX-Repair

Schadeherstelnetwerk MAX-Repair heeft Paul Haverkamp (49) benoemd tot algemeen directeur. Hij volgt daarmee de op 1 november vertrokken Allard Pit op. Haverkamp bekleedde vanaf 1993 verschillende functies binnen de verzekeringswereld, waarvan de laatste bij TVM Verzekeringen.

Haverkamp heeft een ruime ervaring binnen de sectoren transport en logistiek. “Dit is met het oog op mijn carrière en netwerk dan ook een logische stap. Veel van de MAX-Repair klanten zijn actief in de transport, logistiek en ook de agrarische- en bouwsector. Aan de andere kant zijn er de relaties met de verzekeraars. Waar ik mij vooral op wil richten is het verbinden van de diverse betrokken partijen, maar ook het verder ontwikkelen van de sturing van schadestromen.”

De gestuurde schadestroom staat volgens Haverkamp binnen de zwaar transportmarkt nog aan het begin van de ontwikkelingen. “Ik wil daar mijn expertise inzetten om niet alleen tot een betere samenwerking te komen, maar ook tot een beter en voordeliger herstel van schades.”

Paul Haverkamp nieuwe directeur MAX-Repair - Automobielmanagement.nl

Paul Haverkamp nieuwe directeur MAX-Repair

Schadeherstelnetwerk MAX-Repair heeft Paul Haverkamp (49) benoemd tot algemeen directeur. Hij volgt daarmee de op 1 november vertrokken Allard Pit op. Haverkamp bekleedde vanaf 1993 verschillende functies binnen de verzekeringswereld, waarvan de laatste bij TVM Verzekeringen.

Haverkamp heeft een ruime ervaring binnen de sectoren transport en logistiek. “Dit is met het oog op mijn carrière en netwerk dan ook een logische stap. Veel van de MAX-Repair klanten zijn actief in de transport, logistiek en ook de agrarische- en bouwsector. Aan de andere kant zijn er de relaties met de verzekeraars. Waar ik mij vooral op wil richten is het verbinden van de diverse betrokken partijen, maar ook het verder ontwikkelen van de sturing van schadestromen.”

De gestuurde schadestroom staat volgens Haverkamp binnen de zwaar transportmarkt nog aan het begin van de ontwikkelingen. “Ik wil daar mijn expertise inzetten om niet alleen tot een betere samenwerking te komen, maar ook tot een beter en voordeliger herstel van schades.”