Intussen zijn al zo’n 400 auto(ruit)schadeherstellers lid van de schadeherstel-afdeling, die op 1 januari 2016 officieel werd opgericht. Branchemanager Ruygrok noemt de toevoeging van schadeherstellers in de caravan- en camperbranche een volstrekt logische stap: “Deze uitbreiding is een logisch vervolg op alle ontwikkelingen binnen onze relatief nieuwe afdeling. Vorig jaar zijn we begonnen met het aansluiten van ruitschadeherstellers en intussen kunnen we met ons ledenaantal van 400 spreken van een volwassen omvang.” De belangenbehartiging voor de betreffende caravan- en camperbedrijven kan nu ook voor het schadeherstel door hun eigen Bovag worden gevoerd. Daarnaast kunnen de leden gebruik gaan maken van de algemene voorwaarden die specifiek voor schadeherstel gelden, met daarbij ook het garantiebewijs.

Mijlpaal

Bovag Schadeherstelbedrijven laat weten dat het naar een eerlijk speelveld voor zowel ketens als individuele bedrijven streeft. Maarten Mastop (links op de foto, naast Frank Ruygrok), branchemanager Caravan- en Camperbedrijven: “Wij willen dat specifiek ónze leden die actief zijn met schadeherstel ook mee profiteren van de belangenbehartiging door Bovag voor schadeherstellers. Tientallen caravan- en camperbedrijven die lid zijn willen ook de vertegenwoordiging voor die deelactiviteit graag onder hetzelfde dak en onder dezelfde noemer brengen. We kunnen nu in die behoefte voorzien en wat ons betreft is dat een regelrechte mijlpaal.”