Orange Schade Vlaardingen en Hoogvliet sluiten aan bij AHG

Met twee nieuwe vestigingen in de regio Rotterdam is de dienstverlening van Autoschade Herstel Groep verder uitgebreid.

Orange Schade Vlaardingen en Hoogvliet sluiten aan bij AHG

Orange Schade is in 1952 opgericht als autobedrijf in Vlaardingen. In de loop der jaren is het autobedrijf uitgegroeid tot universeel schadeherstelbedrijf. In 2009 werd door een overname de tweede vestiging in Hoogvliet toegevoegd. Orange Schade is onderdeel van de Orange Motors Autogroep, welke verder bestaat uit 6 Opel dealer-vestigingen in de regio Groot-Rotterdam en het Westland en twee leasemaatschappijen onder de namen Special Lease (samenwerkingsverband met Athlon Car Lease) en Vemo Lease. Het schadeherstelbedrijf herstelt ca. 4.500 auto’s per jaar. De schadeherstelbedrijven richten zich niet alleen op regulier en merkherstel, maar ook op schadeherstel aan voertuigen met grijs kenteken en motorfietsen.

Door de aansluiting maakt Orange Schade onder andere gebruik van de collectieve kracht op het gebied van inkoop. Daarnaast wil het universeel schadeherstelbedrijf groeien door de inzet van centrale marktbewerking.

“Aansluiting bij AHG helpt ons deze groei te realiseren en daarnaast als zelfstandig ondernemer te blijven functioneren, maar dan met alle voordelen die een keten biedt. Dat zijn voor ons de voornaamste redenen voor het partnerschap met AHG”, aldus Jacques van Gorp, eigenaar Orange Schade. Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: ”Orange Schade is een ambitieus schadeherstelbedrijf en een mooie toevoeging voor ons netwerk en
klanten”.

Orange Schade Vlaardingen en Hoogvliet sluiten aan bij AHG - Automobielmanagement.nl

Orange Schade Vlaardingen en Hoogvliet sluiten aan bij AHG

Met twee nieuwe vestigingen in de regio Rotterdam is de dienstverlening van Autoschade Herstel Groep verder uitgebreid.

Orange Schade Vlaardingen en Hoogvliet sluiten aan bij AHG

Orange Schade is in 1952 opgericht als autobedrijf in Vlaardingen. In de loop der jaren is het autobedrijf uitgegroeid tot universeel schadeherstelbedrijf. In 2009 werd door een overname de tweede vestiging in Hoogvliet toegevoegd. Orange Schade is onderdeel van de Orange Motors Autogroep, welke verder bestaat uit 6 Opel dealer-vestigingen in de regio Groot-Rotterdam en het Westland en twee leasemaatschappijen onder de namen Special Lease (samenwerkingsverband met Athlon Car Lease) en Vemo Lease. Het schadeherstelbedrijf herstelt ca. 4.500 auto’s per jaar. De schadeherstelbedrijven richten zich niet alleen op regulier en merkherstel, maar ook op schadeherstel aan voertuigen met grijs kenteken en motorfietsen.

Door de aansluiting maakt Orange Schade onder andere gebruik van de collectieve kracht op het gebied van inkoop. Daarnaast wil het universeel schadeherstelbedrijf groeien door de inzet van centrale marktbewerking.

“Aansluiting bij AHG helpt ons deze groei te realiseren en daarnaast als zelfstandig ondernemer te blijven functioneren, maar dan met alle voordelen die een keten biedt. Dat zijn voor ons de voornaamste redenen voor het partnerschap met AHG”, aldus Jacques van Gorp, eigenaar Orange Schade. Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: ”Orange Schade is een ambitieus schadeherstelbedrijf en een mooie toevoeging voor ons netwerk en
klanten”.