Altac Coating Group kiest nieuwe strategie

Altac Coating Group, leverancier van paint en non-paint producten en equipment voor de carrosseriesector, kiest een nieuwe strategie. Het bedrijf gaat zich meer als technisch servicebedrijf voor schadeherstelbedrijven profileren.

Reden voor de nieuwe strategie is volgens een verklaring van Altac ‘de snelle technologische ontwikkeling van de autotechniek en de verregaande consequenties hiervan voor schadeherstelbedrijven’. Centraal hierbij staat steeds de vraag hoe auto’s veilig en correct kunnen worden gerepareerd met een gezond rendement voor het schadeherstelbedrijf. Altac legt hiervoor het accent op ondersteuning van dit bedrijf.

Speerpunten

De nieuwe strategie kent verschillende speerpunten. De nieuwe afdeling Altac Academy ontwikkelt trainingen, een Mobiele brigade ondersteunt klanten op locatie en Altac Intelligence bewaakt de bedrijfsprocessen van klanten en het verbruik van materialen. Altac 123 Profit richt zich op de bedrijfsprocessen bij klanten van het bedrijf. Altac Innovations ontwikkelt tot slot tools om efficiënter en kostenbesparend te werken.

De verkoop van paint en non-paint producten blijft gewoon onderdeel van het bedrijf.

Altac Coating Group kiest nieuwe strategie - Automobielmanagement.nl

Altac Coating Group kiest nieuwe strategie

Altac Coating Group, leverancier van paint en non-paint producten en equipment voor de carrosseriesector, kiest een nieuwe strategie. Het bedrijf gaat zich meer als technisch servicebedrijf voor schadeherstelbedrijven profileren.

Reden voor de nieuwe strategie is volgens een verklaring van Altac ‘de snelle technologische ontwikkeling van de autotechniek en de verregaande consequenties hiervan voor schadeherstelbedrijven’. Centraal hierbij staat steeds de vraag hoe auto’s veilig en correct kunnen worden gerepareerd met een gezond rendement voor het schadeherstelbedrijf. Altac legt hiervoor het accent op ondersteuning van dit bedrijf.

Speerpunten

De nieuwe strategie kent verschillende speerpunten. De nieuwe afdeling Altac Academy ontwikkelt trainingen, een Mobiele brigade ondersteunt klanten op locatie en Altac Intelligence bewaakt de bedrijfsprocessen van klanten en het verbruik van materialen. Altac 123 Profit richt zich op de bedrijfsprocessen bij klanten van het bedrijf. Altac Innovations ontwikkelt tot slot tools om efficiënter en kostenbesparend te werken.

De verkoop van paint en non-paint producten blijft gewoon onderdeel van het bedrijf.