Autoschade Herstel Nieuwenhuis sluit zich aan bij AHG

Per 1 november 2020 treedt Autoschade Herstel Nieuwenhuis in Westerbork toe tot Autoschade Herstel Groep. Het bedrijf is in 1996 opgericht door Sander Nieuwenhuis en repareert zowel cosmetische als complexe schades. Daarnaast wordt ook lesautoverhuur aan rijscholen aangeboden.

Volgens Sander Nieuwenhuis is de keuze voor AHG gemaakt omdat zij gebruik kunnen maken van de voordelen die een keten biedt, maar vooral ook als zelfstandig ondernemer kunnen blijven functioneren: “De meerwaarde zit voor ons in landelijke en regionale marketing en centraal werkaanbod. Op het gebied van automatisering komt AHG met nieuwe oplossingen. Maar wij blijven het belangrijk vinden om dicht bij de klant te staan, en de ondernemersvrijheid die men ons biedt.”

Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: “Voor ons is Nieuwenhuis een mooie aanvulling in de regio Noord-Nederland. Nieuwenhuis is met de toekomst bezig en wil zijn bedrijf verder ontwikkelen. We ondersteunen hem daar graag bij.”

Autoschade Herstel Nieuwenhuis sluit zich aan bij AHG - Automobielmanagement.nl

Autoschade Herstel Nieuwenhuis sluit zich aan bij AHG

Per 1 november 2020 treedt Autoschade Herstel Nieuwenhuis in Westerbork toe tot Autoschade Herstel Groep. Het bedrijf is in 1996 opgericht door Sander Nieuwenhuis en repareert zowel cosmetische als complexe schades. Daarnaast wordt ook lesautoverhuur aan rijscholen aangeboden.

Volgens Sander Nieuwenhuis is de keuze voor AHG gemaakt omdat zij gebruik kunnen maken van de voordelen die een keten biedt, maar vooral ook als zelfstandig ondernemer kunnen blijven functioneren: “De meerwaarde zit voor ons in landelijke en regionale marketing en centraal werkaanbod. Op het gebied van automatisering komt AHG met nieuwe oplossingen. Maar wij blijven het belangrijk vinden om dicht bij de klant te staan, en de ondernemersvrijheid die men ons biedt.”

Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: “Voor ons is Nieuwenhuis een mooie aanvulling in de regio Noord-Nederland. Nieuwenhuis is met de toekomst bezig en wil zijn bedrijf verder ontwikkelen. We ondersteunen hem daar graag bij.”