Nina Rosenthal nieuw bestuurslid Focwa

Nina Rosenthal is door de Ledenraad van Focwa unaniem gekozen tot nieuw bestuurslid van de vereniging. Als vertegenwoordiger van de ketens van ruitherstelbedrijven volgt zij Karen Dijkstra op die sinds 2018 bestuurslid was van Focwa.

Rosenthal is sinds 1 september actief als Commercial Director van Belron in Nederland en verantwoordelijk voor marketing en sales van Carglass. Daarnaast beheert zij het portfolio van de drie Belron-labels in de Nederlandse markt (Autotaalglas, Carglass en GlasGarage). Rosenthal heeft veel ervaring in internationale organisaties in marketing en salesfuncties, onder andere bij Dorel Juvenile, bekend van de merken Maxi-Cosi en Quinny.

Meedenken

Rosenthal: “In september startte ik bij Carglass. In een periode die volledig in het teken stond van corona, in combinatie met een zacht najaar en de eerdere snelheidsverlaging op de snelwegen. Tegelijkertijd vraagt de toenemende complexiteit van het wagenpark de nodige investeringen. Vanuit mijn rol als bestuurder van Focwa wil ik meedenken en -werken aan oplossingen voor de hele branche.”

Nina Rosenthal nieuw bestuurslid Focwa - Automobielmanagement.nl

Nina Rosenthal nieuw bestuurslid Focwa

Nina Rosenthal is door de Ledenraad van Focwa unaniem gekozen tot nieuw bestuurslid van de vereniging. Als vertegenwoordiger van de ketens van ruitherstelbedrijven volgt zij Karen Dijkstra op die sinds 2018 bestuurslid was van Focwa.

Rosenthal is sinds 1 september actief als Commercial Director van Belron in Nederland en verantwoordelijk voor marketing en sales van Carglass. Daarnaast beheert zij het portfolio van de drie Belron-labels in de Nederlandse markt (Autotaalglas, Carglass en GlasGarage). Rosenthal heeft veel ervaring in internationale organisaties in marketing en salesfuncties, onder andere bij Dorel Juvenile, bekend van de merken Maxi-Cosi en Quinny.

Meedenken

Rosenthal: “In september startte ik bij Carglass. In een periode die volledig in het teken stond van corona, in combinatie met een zacht najaar en de eerdere snelheidsverlaging op de snelwegen. Tegelijkertijd vraagt de toenemende complexiteit van het wagenpark de nodige investeringen. Vanuit mijn rol als bestuurder van Focwa wil ik meedenken en -werken aan oplossingen voor de hele branche.”