Autoglaz gaat Simpleclaim-app gebruiken

In de afgelopen weken is Simpleclaim geïntegreerd in het ruitschadeproces van alle Autoglaz-vestigingen. Met het mobiele platform voor auto(ruit)schadeherstelbedrijven van Simpleclaim hebben verzekerde en verzekeraar via een app volledig inzicht in het herstelproces.

Verzekeraars willen volgens Autoglaz steeds vaker een onderbouwd en transparant (foto)dossier. Met de app kan het schadeherstelbedrijf een claim ‘transparant en efficiënt’ aanleveren, zodat de doorlooptijd korter is. Daarnaast is het herstelproces inzichtelijk voor verzekerden.

Altijd en overal

“We streven naar een transparante en efficiënte dossierafhandeling. Door onze samenwerking met Simpleclaim kunnen wij zowel de klant als de verzekeraar voorzien van een kijkje in onze procesafhandeling. Altijd en overal.” aldus Leo Smid, directeur van Autoglaz. De schadeherstelketen telt in ons land nu 46 vestigingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autoglaz gaat Simpleclaim-app gebruiken - Automobielmanagement.nl

Autoglaz gaat Simpleclaim-app gebruiken

In de afgelopen weken is Simpleclaim geïntegreerd in het ruitschadeproces van alle Autoglaz-vestigingen. Met het mobiele platform voor auto(ruit)schadeherstelbedrijven van Simpleclaim hebben verzekerde en verzekeraar via een app volledig inzicht in het herstelproces.

Verzekeraars willen volgens Autoglaz steeds vaker een onderbouwd en transparant (foto)dossier. Met de app kan het schadeherstelbedrijf een claim ‘transparant en efficiënt’ aanleveren, zodat de doorlooptijd korter is. Daarnaast is het herstelproces inzichtelijk voor verzekerden.

Altijd en overal

“We streven naar een transparante en efficiënte dossierafhandeling. Door onze samenwerking met Simpleclaim kunnen wij zowel de klant als de verzekeraar voorzien van een kijkje in onze procesafhandeling. Altijd en overal.” aldus Leo Smid, directeur van Autoglaz. De schadeherstelketen telt in ons land nu 46 vestigingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding