AA-team: klanten ontzorgen én binden met pechhulp

brand story

Bij pech of schade ligt er een grote kans om de klant te ontzorgen. AA-team helpt auto(schade)bedrijven met alles rondom pechhulp en schadeafhandeling: van klantenpassen tot en met een pechhulplijn, vervangend vervoer en administratie.

“De pechhulp wordt aangeboden via pechhulppassen of on-demand voor bedrijven. De pas zelf, het alarmnummer en partnercode kunnen we aanpassen aan de huisstijl van het merk, de garageformule of het autoschadebedrijf, vertelt Marry Kwekel, directeur van AA-team.

Zelf kiezen

Als garagebedrijf kun je het pakket samenstellen. “Voor tussen de 12,50 euro (regionaal) en 35 euro (Europa) per jaar is een klant van het autobedrijf al zeer goed ontzorgt in het geval van pech.” Het serviceniveau van de pechhulppas kan de ondernemer zelf kiezen. Naast ROB (reparatie, onderhoud en banden), ook RAB (reparatie, APK en banden, zonder preventief onderhoud). “AA-team biedt ook de mogelijkheid om 24/7 de telefoon op te nemen namens hun bedrijf en we kunnen hun klanten in noodgevallen van dienst zijn.”

Redder in nood

Door het aanbieden van (gratis) pechhulp is het auto(schade)bedrijf dankzij AA-team ook verzekerd van een gestuurde schadestroom. “Ook hiermee onderscheiden we ons nadrukkelijk van andere pechhulporganisaties en of alarmcentrales.”

Dit artikel verscheen in het thema Werkplaats/Schade van AM mei 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg

AA-team: klanten ontzorgen én binden met pechhulp - Automobielmanagement.nl

AA-team: klanten ontzorgen én binden met pechhulp

brand story

Bij pech of schade ligt er een grote kans om de klant te ontzorgen. AA-team helpt auto(schade)bedrijven met alles rondom pechhulp en schadeafhandeling: van klantenpassen tot en met een pechhulplijn, vervangend vervoer en administratie.

“De pechhulp wordt aangeboden via pechhulppassen of on-demand voor bedrijven. De pas zelf, het alarmnummer en partnercode kunnen we aanpassen aan de huisstijl van het merk, de garageformule of het autoschadebedrijf, vertelt Marry Kwekel, directeur van AA-team.

Zelf kiezen

Als garagebedrijf kun je het pakket samenstellen. “Voor tussen de 12,50 euro (regionaal) en 35 euro (Europa) per jaar is een klant van het autobedrijf al zeer goed ontzorgt in het geval van pech.” Het serviceniveau van de pechhulppas kan de ondernemer zelf kiezen. Naast ROB (reparatie, onderhoud en banden), ook RAB (reparatie, APK en banden, zonder preventief onderhoud). “AA-team biedt ook de mogelijkheid om 24/7 de telefoon op te nemen namens hun bedrijf en we kunnen hun klanten in noodgevallen van dienst zijn.”

Redder in nood

Door het aanbieden van (gratis) pechhulp is het auto(schade)bedrijf dankzij AA-team ook verzekerd van een gestuurde schadestroom. “Ook hiermee onderscheiden we ons nadrukkelijk van andere pechhulporganisaties en of alarmcentrales.”

Dit artikel verscheen in het thema Werkplaats/Schade van AM mei 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg