Eerste vrouw gestart met Front Office-opleiding

Bij ASA Autoschade in Amstelveen is Ilona van den Abeele begonnen aan de Front Office Exclusive-opleiding. Zij heeft hiermee een primeur: het is voor het eerst dat een vrouw deze opleiding volgt. ‘Hiermee doet een nieuwe generatie vrouwen haar intrede in de autoschadebranche voor een sterke positie in het schadeherstelbedrijf’.

De eenjarige opleiding Front Office Exclusive wordt verzorgd door opleider AutoTech. Front Office medewerkers worden opgeleid voor de moderne werkomgeving binnen het autoschadeherstelbedrijf. ‘Auto’s worden technisch steeds complexer en daarvoor zijn goede opleidingen essentieel. Hiervoor zijn er steeds meer hoogopgeleide en gediplomeerde medewerkers nodig. Dat Ilona de eerste vrouwelijke deelnemer is aan de opleiding Front Office Exclusive onderstreept het belang dat zowel mannen als vrouwen technische functies bekleden binnen de schadeherstelbranche’, aldus ASA Autoschade.

Professioneel

Van den Abeele heeft al ervaring binnen de automotive branche. ‘Ze werkt nu drie jaar bij ASA Autoschade als Front Office medewerker en houdt zich bezig met de intake van auto´s, begeleiding van klanten, administratie en de aansturing van het reparatieproces in de werkplaats. De opleiding Front Office Exclusive stoomt Ilona klaar om het schadeherstelbedrijf en de werkplaats professioneel aan te sturen, bijvoorbeeld haar kennis van technische en managementvaardigheden. Ook leert ze reparatietechnieken voor nieuwe auto’s, zoals van elektrische en waterstofauto´s.’

Lees ook:
Schadeherstelsector: de bodem is bereikt

Eerste vrouw gestart met Front Office-opleiding - Automobielmanagement.nl

Eerste vrouw gestart met Front Office-opleiding

Bij ASA Autoschade in Amstelveen is Ilona van den Abeele begonnen aan de Front Office Exclusive-opleiding. Zij heeft hiermee een primeur: het is voor het eerst dat een vrouw deze opleiding volgt. ‘Hiermee doet een nieuwe generatie vrouwen haar intrede in de autoschadebranche voor een sterke positie in het schadeherstelbedrijf’.

De eenjarige opleiding Front Office Exclusive wordt verzorgd door opleider AutoTech. Front Office medewerkers worden opgeleid voor de moderne werkomgeving binnen het autoschadeherstelbedrijf. ‘Auto’s worden technisch steeds complexer en daarvoor zijn goede opleidingen essentieel. Hiervoor zijn er steeds meer hoogopgeleide en gediplomeerde medewerkers nodig. Dat Ilona de eerste vrouwelijke deelnemer is aan de opleiding Front Office Exclusive onderstreept het belang dat zowel mannen als vrouwen technische functies bekleden binnen de schadeherstelbranche’, aldus ASA Autoschade.

Professioneel

Van den Abeele heeft al ervaring binnen de automotive branche. ‘Ze werkt nu drie jaar bij ASA Autoschade als Front Office medewerker en houdt zich bezig met de intake van auto´s, begeleiding van klanten, administratie en de aansturing van het reparatieproces in de werkplaats. De opleiding Front Office Exclusive stoomt Ilona klaar om het schadeherstelbedrijf en de werkplaats professioneel aan te sturen, bijvoorbeeld haar kennis van technische en managementvaardigheden. Ook leert ze reparatietechnieken voor nieuwe auto’s, zoals van elektrische en waterstofauto´s.’

Lees ook:
Schadeherstelsector: de bodem is bereikt