“Powerflush is een bekend concept waarmee nieuwe werkplaatsomzet kan worden gegenereerd”, aldus Leon ten Hove, manager marketing en communicatie bij Kroon-Oil. “Wij leveren de enige machine die nu drie componenten effectief kan spoelen en reinigen: automatische transmissies, stuurhuizen en automotoren.”

Veelbelovend

“Een motorflush biedt veel voordelen”, aldus Jan Gelderblom, teamleader sales. “De huidige generatie motoren is gevoeliger voor vervuiling. Dit heeft een negatief effect op de compressie en werking van de schraapveren.” De eerste klantervaringen zijn volgens Ten Hove zeer veelbelovend. “Na een flush loopt een motor vaak zuiniger en rustiger en wordt het olieverbruik beperkt, dat zien we ook bij typische probleemmotoren.”

Nieuwe omzet

Garages kunnen nieuwe omzet realiseren en de PowerFlush-machine sneller terugverdienen door deze nieuwe uitbreiding. Ten Hove: “Bij een bepaald afzetvolume mogen klanten bij ons werkplaatsaankleding of equipment bestellen. Naast technische- en marketingsupport geven we dus ook letterlijk financiële support.”

Dit artikel verscheen in het thema Werkplaats/Schade van AM mei 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg