Nieuwe vestiging Van Mossel Autoschade in Den Haag

Van Mossel Autoschade Groep, de schadetak binnen Van Mossel Automotive Groep, breidt uit met een nieuwe locatie in Den Haag. Het is daarmee de zesentwintigste schadeherstelvestiging binnen de groep in Nederland.

Directeur Schade Ad van Diepenbeek: “We proberen iets positiefs van autoschade te maken door klanten persoonlijk en snel te helpen. Wij zochten een locatie in (omgeving) Den Haag, omdat wij hier met onze schadebedrijven nog een blind spot hadden waar we wel alle klanten vanuit wilden bedienen en hier veel leaserijders vanuit onze leaseholding aanwezig zijn. Door deze uitbreiding kunnen we niet alleen onze huidige klantenkring beter bedienen, maar ook de omgeving van Den Haag van dienst zijn met een professioneel schadeherstelbedrijf.’’

Groeistrategie

Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep: “Ook deze uitbreiding past in onze groeistrategie, die gericht is op het behalen van synergie door krachtenbundeling en het verbreden van onze bedrijfsactiviteiten.” Van Mossel heeft al schadeherstelbedrijven in Middelburg, Alkmaar, Amsterdam – Lijnden, Bergen op Zoom, Breda, Buurmalsen, Eindhoven, Goes, Groningen, Hapert, Hengelo, Hoorn, Middelharnis (Sommeldijk), Nijmegen, Oirschot, Roosendaal, Rotterdam (2x), Tilburg, Utrecht, Waalwijk, Weert, Zierikzee en Zwolle (2x). Hier wordt nu dus de vestiging in Den Haag aan toegevoegd.

Lees ook:
Van Mossel levert 165 exemplaren elektrische Opel Vivaro aan taxibedrijf

Nieuwe vestiging Van Mossel Autoschade in Den Haag - Automobielmanagement.nl

Nieuwe vestiging Van Mossel Autoschade in Den Haag

Van Mossel Autoschade Groep, de schadetak binnen Van Mossel Automotive Groep, breidt uit met een nieuwe locatie in Den Haag. Het is daarmee de zesentwintigste schadeherstelvestiging binnen de groep in Nederland.

Directeur Schade Ad van Diepenbeek: “We proberen iets positiefs van autoschade te maken door klanten persoonlijk en snel te helpen. Wij zochten een locatie in (omgeving) Den Haag, omdat wij hier met onze schadebedrijven nog een blind spot hadden waar we wel alle klanten vanuit wilden bedienen en hier veel leaserijders vanuit onze leaseholding aanwezig zijn. Door deze uitbreiding kunnen we niet alleen onze huidige klantenkring beter bedienen, maar ook de omgeving van Den Haag van dienst zijn met een professioneel schadeherstelbedrijf.’’

Groeistrategie

Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep: “Ook deze uitbreiding past in onze groeistrategie, die gericht is op het behalen van synergie door krachtenbundeling en het verbreden van onze bedrijfsactiviteiten.” Van Mossel heeft al schadeherstelbedrijven in Middelburg, Alkmaar, Amsterdam – Lijnden, Bergen op Zoom, Breda, Buurmalsen, Eindhoven, Goes, Groningen, Hapert, Hengelo, Hoorn, Middelharnis (Sommeldijk), Nijmegen, Oirschot, Roosendaal, Rotterdam (2x), Tilburg, Utrecht, Waalwijk, Weert, Zierikzee en Zwolle (2x). Hier wordt nu dus de vestiging in Den Haag aan toegevoegd.

Lees ook:
Van Mossel levert 165 exemplaren elektrische Opel Vivaro aan taxibedrijf