ABS Autoherstel sluit twee nieuwe schadebedrijven aan 

Per 1 januari 2022 hebben Kort Autoschade in Zierikzee en Van der Meulen Autoschade in Hoogeveen zich aangesloten bij het netwerk van ABS Autoherstel. Dat netwerk telt met deze nieuwkomers 80 vestigingen.

In Zierikzee is Dick van Zandwijk naast ABS Autoherstel Zierikzee ook mede-eigenaar geworden van Kort Autoschade. Hiermee treedt Kort Autoschade ook toe tot het ABS-netwerk onder de naam ABS Autoherstel Kort Zierikzee. ABS Boekhorst heeft in Hoogeveen Van der Meulen Autoschade overgenomen. ABS Boekhorst Hoogeveen wordt daarmee de 80ste vestiging van het ABS-netwerk, zo meldt de schadeketen.

“Wij zijn heel blij dat we twee nieuwe schadebedrijven met veel kennis en ervaring aan ons netwerk hebben kunnen toevoegen,” aldus directeur Nico Stolk. ABS laat verder nog weten dat ABS Autoherstel Kaspers en Lotte in Amsterdam de vestiging ABS Autoherstel De Lange in Schagen heeft overgenomen. De Lange was al onderdeel van het ABS-netwerk.

Reageren
500 tekens over
ABS Autoherstel sluit twee nieuwe schadebedrijven aan - Automobielmanagement.nl

ABS Autoherstel sluit twee nieuwe schadebedrijven aan 

Per 1 januari 2022 hebben Kort Autoschade in Zierikzee en Van der Meulen Autoschade in Hoogeveen zich aangesloten bij het netwerk van ABS Autoherstel. Dat netwerk telt met deze nieuwkomers 80 vestigingen.

In Zierikzee is Dick van Zandwijk naast ABS Autoherstel Zierikzee ook mede-eigenaar geworden van Kort Autoschade. Hiermee treedt Kort Autoschade ook toe tot het ABS-netwerk onder de naam ABS Autoherstel Kort Zierikzee. ABS Boekhorst heeft in Hoogeveen Van der Meulen Autoschade overgenomen. ABS Boekhorst Hoogeveen wordt daarmee de 80ste vestiging van het ABS-netwerk, zo meldt de schadeketen.

“Wij zijn heel blij dat we twee nieuwe schadebedrijven met veel kennis en ervaring aan ons netwerk hebben kunnen toevoegen,” aldus directeur Nico Stolk. ABS laat verder nog weten dat ABS Autoherstel Kaspers en Lotte in Amsterdam de vestiging ABS Autoherstel De Lange in Schagen heeft overgenomen. De Lange was al onderdeel van het ABS-netwerk.