Met het gebruikte bestelwagenlabel Used1 wil Mercedes-Benz de kopers tegemoet komen die die op zoek zijn naar ‘betrouwbare mobiliteit voor een vastgestelde, reële prijs en garantie’. Een Used1-bestelwagen is daarom voor de verkoop op 110 punten gecontroleerd en goedgekeurd. 

 

Het Used 1 label wordt landelijk wordt uitgerold en verschillende, strategisch gelegen dealers gaan met het label de markt op. EMA BV, Mercedes-Benz Dealer Bedrijven, ROGAM, Smeets, Stern Auto, Baan Twente en Wensink zullen als eerste bestelwagens onder het Used1-label gaan verkopen. De ervaringen van deze dealers worden gebruikt om het label verder op de behoeften van de klant af te stemmen waarna andere dealers zullen volgen. Op de website www.used1.nu is de actuele Used1-voorraad van de aangesloten dealers te vinden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding