Die auto kreeg de naam Access. Deze voertuigen, die voornamelijk worden ingezet als vuilniswagen, vult naast de Premium Distributie en de Renault Midlum het distributiegamma van Renault Trucks aan, en dient ter vervanging van de Puncher. De Access zal met de DXi 7 Euro 5-motor uitgerust worden.

Het Engelse bedrijf Dennis Eagle, dat gespecialiseerd is in vuilniswagens, bezit een unieke knowhow van voertuigen met verlaagde cabines. Het bedrijf heeft een jaarlijks volume van ongeveer duizend voertuigen. Het voertuig, dat in Engeland gefabriceerd wordt, zal onder de kleuren van Renault Trucks in Europa verdeeld en verkocht worden.

Dennis Eagle streeft ernaar het hoogste niveau van vakkundigheid in de vuilophalingsindustrie te leveren. Dennis Eagle levert zijn klanten een volledige recyclingoplossing die aan al hun kenmerkende behoeften beantwoordt en wil hoogwaardige producten ontwikkelen die de verwachtingen van de klantenkring op het gebied van prestaties, kosten en verrichtingen overschrijden.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding