MAN start samenwerking met Castrol

MAN Nutzfahrzeuge en Castrol hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten, die inhoudt dat MAN exclusief de toepassing van de smeermiddelen van Castrol aanbeveelt.

Daarnaast zijn beide ondernemingen van plan om onder meer gezamenlijk speciale smeermiddelen te gaan ontwikkelen voor toepassing in toekomstige generaties aandrijfsystemen van de producten van MAN. Ook gaan zij de krachten bundelen op het gebied van aftersales.

MAN start samenwerking met Castrol - Automobielmanagement.nl

MAN start samenwerking met Castrol

MAN Nutzfahrzeuge en Castrol hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten, die inhoudt dat MAN exclusief de toepassing van de smeermiddelen van Castrol aanbeveelt.

Daarnaast zijn beide ondernemingen van plan om onder meer gezamenlijk speciale smeermiddelen te gaan ontwikkelen voor toepassing in toekomstige generaties aandrijfsystemen van de producten van MAN. Ook gaan zij de krachten bundelen op het gebied van aftersales.