De versie van Pon heet ‘Plus cabine’ en heeft achter de voorstoelen een vast tussenschot met daarachter een laadruimte. Wel een grote cabine en vier portieren, maar geen extra zitplaatsen. In plaats daarvan is ‘achterin’ een vlakke laadvloer gemaakt, die via de twee achterportieren bereikbaar is. Daarmee is dit een geheel afsluitbare ruimte, geschikt om bijvoorbeeld kostbaar gereedschap op te bergen.

Het tussenschot is voorzien van een ruit en alleen de ruit van het portier linksachter is geblindeerd. Het rechter exemplaar heeft gewoon een glazen ruit, die elektrisch bedienbaar is. De ombouw tot Plus cabine brengt volgens de importeur geen constructieve wijzigingen met zich mee. De levering start in januari 2011 via de Volkswagen Bedrijfsautodealers. Prijzen wordt dan bekendgemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding