De prijs lijkt concurrerend, gezien het feit dat bij Nissan, de marktleider in het segment, een Navara tenminste 23.790 euro kost. Een vergelijking van de uitrusting en prestaties kan hierin uiteraard nuances opleveren. Kenmerkend aan de Amarok is dat hij in slechts twee uitvoeringen komt die allebei de grootste cabine en de kleinste laadbak hebben. Vier portieren heeft hij daarmee altijd, maar alleen bij de versie met een geel kenteken is er ook een achterbank aanwezig (dubbele cabine); bij de ‘grijze’ versie is op die plek alleen in laadruimte voorzien (plus cabine). Beide uitvoeringen zijn leverbaar met naar keuze achterwielaandrijving en permanente of inschakelbare vierwielaandrijving. De Amarok heeft een 2.0 TDI-motor met 122 of 163 pk. Er is keuze uit drie luxegradaties. De versie op geel kenteken kost vanaf 45.800 euro inclusief btw en bpm.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding