Parlevliet & Van der Plas heeft de distributie van zijn visproducten in eigen hand genomen, om de hechte relatie met de afnemers in stand te houden. De keuze voor de Mercedes-Benz trucks werd genomen op basis van het ‘opvallend lage brandstofverbruik’, de schone motoren en de service van Mercedes-Benz dealerbedrijven, zo wordt gemeld. Twee jaar geleden nam het bedrijf Ouwehand Visverwerking over, de bekende producent van gemarineerde en gerookte visproducten. Normaal gesproken neemt de redactie van AM dit type berichten niet op maar deze keer is er een uitzondering gemaakt, vanwege de mooie foto (alleen jammer van het rode autootje rechts in de hoek). U kunt de foto vergroten door erop te klikken.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding