De kans is groot dat de twee nieuwe noeste werkers Ford tussen al het personenautonieuws van het merk, waaronder de nieuwe Focus en Vertrek, wat ondergesneeuwd kunnen raken. Toch is het mooi dat ze er staan, zij het dat de Transit Connect Electric als personenautoversie wordt getoond. Het is een exponent van de internationale elektrificatiestrategie voor auto’s die Ford in hoog tempo doorvoert. De getoonde versie heeft dezelfde elektrische aandrijving als de bestelautovariant die later dit jaar in Europa op de markt verschijnt.

De geheel nieuwe Ranger gaat in de loop van dit jaar wereldwijd in de verkoop. Heet van de naald is het nieuws dat deze pick-up leverbaar wordt met een automatische zesbak, met een schakelprogramma dat zich aanpast aan het rijgedrag van de bestuurder en de omstandigheden waarin gereden wordt. De automaat komt in combinatie met zowel de 2.2 als 3.2 dieselmotoren. De Ranger Wildtrak wordt aangekondigd als een wereldprimeur en kenmerkt zich door een wat sportievere uitstraling.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding