Britse commercial vehicle show terug van weggeweest

Na een afwezigheid van drie jaar keert in Engeland The Commercial Vehicle Show terug. De bedrijfsautobeurs wordt van 12 tot en met 14 april gehouden in Birmingham en is gratis toegankelijk.

De Britse importeurs en fabrikanten van lichte en zware bedrijfsauto’s en toebehoren hebben voldoende vertrouwen in de groei van de bedrijfsautomarkt. De aanpak van de organisatie is niettemin nog wat voorzichtig, met slechts drie beursdagen en zonder avondopenstelling; elke dag gaan de poorten om half zes al dicht. De gratis toegang moet voor voldoende aanloop zorgen; kaarten zijn te verkrijgen door te registreren via de website.

 

Tot op heden hebben zich 250 exposanten ingeschreven, waaronder veertien bestel- en vrachtautomerken. Pas deze maand konden de definitieve boekingen worden genoteerd van belangrijke exposanten als Volkswagen, DAF, MAN Truck & Bus UK en Mercedes-Benz UK. Anders dan deze merken wordt Iveco niet door de importeur vertegenwoordigd, maar door een lokale dealer. Als motivatie voor hun deelname noemen de merken de wens om in direct contact te kunnen treden met hun klanten en het overige publiek.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Britse commercial vehicle show terug van weggeweest - Automobielmanagement.nl

Britse commercial vehicle show terug van weggeweest

Na een afwezigheid van drie jaar keert in Engeland The Commercial Vehicle Show terug. De bedrijfsautobeurs wordt van 12 tot en met 14 april gehouden in Birmingham en is gratis toegankelijk.

De Britse importeurs en fabrikanten van lichte en zware bedrijfsauto’s en toebehoren hebben voldoende vertrouwen in de groei van de bedrijfsautomarkt. De aanpak van de organisatie is niettemin nog wat voorzichtig, met slechts drie beursdagen en zonder avondopenstelling; elke dag gaan de poorten om half zes al dicht. De gratis toegang moet voor voldoende aanloop zorgen; kaarten zijn te verkrijgen door te registreren via de website.

 

Tot op heden hebben zich 250 exposanten ingeschreven, waaronder veertien bestel- en vrachtautomerken. Pas deze maand konden de definitieve boekingen worden genoteerd van belangrijke exposanten als Volkswagen, DAF, MAN Truck & Bus UK en Mercedes-Benz UK. Anders dan deze merken wordt Iveco niet door de importeur vertegenwoordigd, maar door een lokale dealer. Als motivatie voor hun deelname noemen de merken de wens om in direct contact te kunnen treden met hun klanten en het overige publiek.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding