MillionMobility heet de nieuwe dienst, die MAN Truck & Bus voor een standaardbedrag in de optielijst heeft gezet. Niet alleen voor nieuw aangeschafte voertuigen, maar ook voor gebruikte exemplaren tot aan het vijfde jaar na aanschaf – in dat laatste geval is de maximum looptijd vier jaar. De Duitse markt kan dit jaar als eerste met de nieuwe dienst kennismaken, later komt de rest van Europa aan de beurt.

De service houdt in dat gestrande MAN-chauffeurs de nooddienst van het merk kunnen bellen, waarna alles in het werk wordt gesteld om de truck zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen. Dat betekent dat er iemand langskomt voor een reparatie, of dat de kapotte truck wordt weggesleept naar een vestiging van MAN. Is de storing zo ernstig dat er een vertraging van meer dan twaalf uur optreedt, dan voorziet de service in een vervangend voertuig voor de duur van drie dagen of anders voor een financiële compensatie.