KTM heeft als motorfietsmerk een grote kring van klanten die de motor inderdaad gebruiken voor wedstrijden en voor motorrecreatief gebruik. Daarbij wordt de crossmotor voornamelijk op een trailer vervoerd. Voor de enthousiaste KTM-rijder die er vaak opuit trekt om met de motor in binnen- en soms ook buitenland deel te nemen aan wedstrijden of endurancetochten heeft KTM Nederland nu een speciale aanbieding: een Opel Vivaro in KTM-kleur en voorzien van tal van luxueuze extra’s. "En dat tegen een speciale leaseprijs," zegt Edgar Kleinbergen, directeur van KTM Nederland. "Wij hebben gemerkt dat er veel behoefte is om het transport van de motor op een prettige wijze te regelen. Geen gesleur meer met een aanhangwagen, maar een comfortabele bus, waarin ook nog eens de outfit meegenomen kan worden en andere zaken als stoelen en een tafel."
In de speciale leaseconstructie zijn voorzieningen opgenomen als reparatie, onderhoud, rechtsbijstand en houderschapsbelasting. Het leasebedrag van 449 euro per maand  is gebaseerd op een kilometrage van jaarlijks twintigduizend kilometer en een leasetermijn van zestig maanden. Een eerste Vivaro KTM Edition is inmiddels geproduceerd en staat opgesteld in de showroom van Opel-dealer Lathouwers in Den Bosch, waar geïnteresseerden kennis kunnen maken met deze speciale uitvoering van de bestelwagen.
Ook is nadere informatie te verkrijgen op de speciale website van Opel Leasing