Het programma bestond al voor personenautoklanten. Het gaat om een pakket diensten, zoals controlemomenten voor de bestelauto en kortingen op lifestyle-producten of vakanties. Het loyaliteitsprogramma is in 2007 geïntroduceerd voor berijders van een Volkswagen personenauto. Een jaar later kon de honderdduizendste deelnemer worden verwelkomd, meldt Pon. Geïnspireerd door dit succes is Volkswagen Inclusief er nu ook voor alle bedrijfswagenrijders van het merk. Zij kunnen zich via www.volkswageninclusief.nl aanmelden. Deelnemers kunnen rekenen op Europese mobiliteitsgarantie en vervangend vervoer bij schadeherstel. Een keer per jaar wordt er een zomer- of winter- en een aircocheck aangeboden. Andere manieren waarmee de VW-organisatie klanten aan zich probeert te binden is door vouchers te geven aan zij die hun VW bedrijfsauto bij de dealer laten onderhouden. Om ook oudere modellen binnenboord te houden kost een apk-keuring voor leden een tientje.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding