Ralph Mors is door VebaBox aangetrokken om dit netwerk landelijk te realiseren. "Je kunt met VebaBox voor iets meer dan honderd euro per maand al gekoeld transport aanbieden" aldus Mors. "Daarnaast kan de auto worden losgekoppeld van de box".  VebaBox heeft een website gelanceerd: koelautohuren.nl. Die is bedoeld om de partners te ondersteunen met leads en om VebaBox goed vindbaar te maken op internet. "Door te zorgen dat onze site doorlopend wordt behandeld, staat hij in Google altijd op de eerste pagina en kunnen geïnteresseerden in drie stappen in beeld zijn bij onze partners", beweert Mors.

Inmiddels zijn er acht verhuurpartners aan boord, allemaal regionaal opererende autoverhuurbedrijven.  Nog dit jaar wordt er met vijftien partners een landelijke dekking gerealiseerd. "Op nagenoeg alle plekken waar nu nog geen partner actief is, ben ik met een of meer autoverhuurbedrijven in gesprek", aldus Mors. In 2012 wordt er verder geïnvesteerd om het netwerk fijnmaziger te maken en op de bestaande locaties verder uit te bouwen. Uiteindelijk zal er een netwerk van professionele aanbieders worden gerealiseerd. "Ik verwacht invulling te kunnen geven aan de complete koel- en vriesmarkt van een tot tien kubieke meter laadvermogen.  En dat ook nog eens 15-25 procent goedkoper."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding