Renault Kangoo ZE verkozen tot Van of the Year 2012

De Kangoo ZE, de volelektrische bestelwagen van Renault, is verkozen tot Van of the Year 2012. Het is een onderscheiding die wordt toegekend door een jury van 22 Europese bedrijfsautojournalisten.

Met 104 van de 168 punten heeft de Kangoo ZE de titel  Van of The Year 2012 gewonnen voor de Iveco Daily, Fiat Ducato en VW Caddy. De trofee is uitgereikt aan Jean-Marie Hurtiger, directeur van de afdeling bedrijfswagens van Renault, tijdens de openingsavond van de 14e editie van de Internationale Trailer Beurs in België. Juryvoorzitter Pieter Wieman: "Met de Kangoo ZE maakt Renault het aanbod elektrische auto’s toegankelijk voor de bestelwagenrijders in Europa. De auto levert een grote bijdrage aan het milieu, hetgeen op dit moment één van de grootste problemen is bij het goederentransport over de weg."

Renault, sinds 1998 de nummer één van de bedrijfswagens in Europa, heeft zijn bedrijfswagengamma uitgebreid met de elektrische Kangoo ZE. Het is de eerste volelektrische bestelwagen die volledig door een constructeur in de fabriek wordt geproduceerd. Door de plaatsing van de batterij onder de vloer, behoudt de Kangoo ZE hetzelfde laadvermogen en dezelfde afmetingen als de versie met verbrandingsmotor. De Kangoo ZE staat nu bij de Nederlandse Renault ZE-dealers vanaf twintigduizend euro excl. btw. De batterij kan worden gehuurd vanaf  72 euro excl. btw per maand voor 36 maanden en een maximum jaarkilometrage van tienduizend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Namens de “Van of the Year 2011”, de Fiat Doblo Cargo: Van harte gefeliciteerd met deze titel!

Geplaatst door: Fiat Group Automobiles Netherlands BV op
Renault Kangoo ZE verkozen tot Van of the Year 2012 - Automobielmanagement.nl

Renault Kangoo ZE verkozen tot Van of the Year 2012

De Kangoo ZE, de volelektrische bestelwagen van Renault, is verkozen tot Van of the Year 2012. Het is een onderscheiding die wordt toegekend door een jury van 22 Europese bedrijfsautojournalisten.

Met 104 van de 168 punten heeft de Kangoo ZE de titel  Van of The Year 2012 gewonnen voor de Iveco Daily, Fiat Ducato en VW Caddy. De trofee is uitgereikt aan Jean-Marie Hurtiger, directeur van de afdeling bedrijfswagens van Renault, tijdens de openingsavond van de 14e editie van de Internationale Trailer Beurs in België. Juryvoorzitter Pieter Wieman: "Met de Kangoo ZE maakt Renault het aanbod elektrische auto’s toegankelijk voor de bestelwagenrijders in Europa. De auto levert een grote bijdrage aan het milieu, hetgeen op dit moment één van de grootste problemen is bij het goederentransport over de weg."

Renault, sinds 1998 de nummer één van de bedrijfswagens in Europa, heeft zijn bedrijfswagengamma uitgebreid met de elektrische Kangoo ZE. Het is de eerste volelektrische bestelwagen die volledig door een constructeur in de fabriek wordt geproduceerd. Door de plaatsing van de batterij onder de vloer, behoudt de Kangoo ZE hetzelfde laadvermogen en dezelfde afmetingen als de versie met verbrandingsmotor. De Kangoo ZE staat nu bij de Nederlandse Renault ZE-dealers vanaf twintigduizend euro excl. btw. De batterij kan worden gehuurd vanaf  72 euro excl. btw per maand voor 36 maanden en een maximum jaarkilometrage van tienduizend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Namens de “Van of the Year 2011”, de Fiat Doblo Cargo: Van harte gefeliciteerd met deze titel!

Geplaatst door: Fiat Group Automobiles Netherlands BV op