Goedkeuring van Fiat voor ombouwer Bierman

Auto-aanpassingsbedrijf Bierman uit Nieuw-Vennep heeft voor de rolstoelombouw van de Fiat Qubo en Doblò een zogenoemde Meerfase Europese Type Goedkeuring gekregen. Hierdoor behouden de auto’s hun fabrieksgarantie en kunnen ze zonder aanvullende keuring op kenteken worden gezet.

De toekenning van de Meerfase Europese Type Goedkeuring door Fiat aan het auto-aanpassingsbedrijf Bierman uit Nieuw-Vennep, betekent in de praktijk een significante tijd- en kostenbesparing. De auto’s kunnen met deze goedkeuring zonder verdere technische inspectie een kenteken toegewezen krijgen. Bierman is een van de eerste aanpassingsbedrijven in Europa die van Fiat deze goedkeuring heeft gekregen. Bierman realiseert de aanpassingen die nodig zijn voor rolstoelvervoer op basis van de Fiat Qubo Panorama, de Fiat Doblò Panorama en de Fiat Doblò Combinato Maxi. De Fiat Qubo Panorama (de civiele versie van de Fiorino) vormt in deze configuratie het meest compacte en het voordeligste aanbod in het segment van de rolstoelauto’s. De Fiat Doblò Combinato Maxi is daarentegen zeer geschikt als ruime gezinsauto, omdat deze auto ruimte biedt aan zes personen (inclusief de rolstoelgebruiker). De rolstoelombouw van de Fiat Qubo en Doblò zijn door Fiat technisch beoordeeld en goedgekeurd, waardoor de gebruiker de fabrieksgarantie ook na de ombouw behoudt.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Gefeliciteerd mannen met deze vertrouwensuiting van wederom een fabrikant in jullie kwaliteitsniveau en high tech kennis!!
Op naar de volgende fabrikant…….

Geplaatst door: peter van der putten op
Goedkeuring van Fiat voor ombouwer Bierman - Automobielmanagement.nl

Goedkeuring van Fiat voor ombouwer Bierman

Auto-aanpassingsbedrijf Bierman uit Nieuw-Vennep heeft voor de rolstoelombouw van de Fiat Qubo en Doblò een zogenoemde Meerfase Europese Type Goedkeuring gekregen. Hierdoor behouden de auto’s hun fabrieksgarantie en kunnen ze zonder aanvullende keuring op kenteken worden gezet.

De toekenning van de Meerfase Europese Type Goedkeuring door Fiat aan het auto-aanpassingsbedrijf Bierman uit Nieuw-Vennep, betekent in de praktijk een significante tijd- en kostenbesparing. De auto’s kunnen met deze goedkeuring zonder verdere technische inspectie een kenteken toegewezen krijgen. Bierman is een van de eerste aanpassingsbedrijven in Europa die van Fiat deze goedkeuring heeft gekregen. Bierman realiseert de aanpassingen die nodig zijn voor rolstoelvervoer op basis van de Fiat Qubo Panorama, de Fiat Doblò Panorama en de Fiat Doblò Combinato Maxi. De Fiat Qubo Panorama (de civiele versie van de Fiorino) vormt in deze configuratie het meest compacte en het voordeligste aanbod in het segment van de rolstoelauto’s. De Fiat Doblò Combinato Maxi is daarentegen zeer geschikt als ruime gezinsauto, omdat deze auto ruimte biedt aan zes personen (inclusief de rolstoelgebruiker). De rolstoelombouw van de Fiat Qubo en Doblò zijn door Fiat technisch beoordeeld en goedgekeurd, waardoor de gebruiker de fabrieksgarantie ook na de ombouw behoudt.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Gefeliciteerd mannen met deze vertrouwensuiting van wederom een fabrikant in jullie kwaliteitsniveau en high tech kennis!!
Op naar de volgende fabrikant…….

Geplaatst door: peter van der putten op