Nieuw kenteken voor lichte bedrijfswagens

Vandaag komt er een nieuw kenteken voor lichte bedrijfsauto’s.

Het nieuwe kenteken bestaat uit twee letters, drie cijfers en een letter: VB 001 B. De verwachting is dat dit kenteken ongeveer 4 jaar mee gaat. Het laatste kenteken van de vorige reeks is 9 VZZ 99. Deze combinatie heeft 3 jaar en 11 maanden op de lichte bedrijfsauto’s (bedrijfsauto’s en vrachtauto’s tot 3500 kilo) gezeten. In Nederland staan bijna 99.000 lichte bedrijfsauto’s geregistreerd.

Nieuw kenteken voor lichte bedrijfswagens - Automobielmanagement.nl

Nieuw kenteken voor lichte bedrijfswagens

Vandaag komt er een nieuw kenteken voor lichte bedrijfsauto’s.

Het nieuwe kenteken bestaat uit twee letters, drie cijfers en een letter: VB 001 B. De verwachting is dat dit kenteken ongeveer 4 jaar mee gaat. Het laatste kenteken van de vorige reeks is 9 VZZ 99. Deze combinatie heeft 3 jaar en 11 maanden op de lichte bedrijfsauto’s (bedrijfsauto’s en vrachtauto’s tot 3500 kilo) gezeten. In Nederland staan bijna 99.000 lichte bedrijfsauto’s geregistreerd.