Dacia Dokker goedkoopste bestelauto met 7 mille

Dacia heeft met de Dokker Van de goedkoopste bestelauto in de showroom gezet. De vanaf-prijs is 6.990 euro, excl. btw en bpm; de laadruimte bedraagt 3,3 kuub.

Daarmee is de Dokker groter dan halfbroer Renault Kangoo, die 3,0 kuub biedt. De Dacia Dokker Van is vanaf 1 mei te bestellen en staat vanaf 18 mei in de showroom. Er volgt ook een Dacia Dokker personenwagenuitvoering, waarvan de prijzen begin mei bekend worden gemaakt.

De Dokker heeft een laadhoogte van 1,27 meter en asymmetrische achterdeuren die tot 180 graden kunnen openen. Standaard is er een schuifdeur aan de rechterzijde, plus een volledig tussenschot met ruit en acht bevestigingspunten in de laadvloer. Het laadvermogen is 750 kg.

De prijzen beginnen bij 6.990 euro voor de 1.6 MPi 85 Basic. De meerprijs van de dCi 75 Basic bedraagt duizend euro.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Dacia Dokker goedkoopste bestelauto met 7 mille - Automobielmanagement.nl

Dacia Dokker goedkoopste bestelauto met 7 mille

Dacia heeft met de Dokker Van de goedkoopste bestelauto in de showroom gezet. De vanaf-prijs is 6.990 euro, excl. btw en bpm; de laadruimte bedraagt 3,3 kuub.

Daarmee is de Dokker groter dan halfbroer Renault Kangoo, die 3,0 kuub biedt. De Dacia Dokker Van is vanaf 1 mei te bestellen en staat vanaf 18 mei in de showroom. Er volgt ook een Dacia Dokker personenwagenuitvoering, waarvan de prijzen begin mei bekend worden gemaakt.

De Dokker heeft een laadhoogte van 1,27 meter en asymmetrische achterdeuren die tot 180 graden kunnen openen. Standaard is er een schuifdeur aan de rechterzijde, plus een volledig tussenschot met ruit en acht bevestigingspunten in de laadvloer. Het laadvermogen is 750 kg.

De prijzen beginnen bij 6.990 euro voor de 1.6 MPi 85 Basic. De meerprijs van de dCi 75 Basic bedraagt duizend euro.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding