BedrijfsautoRAI 2014 beduidend groter

De BedrijfsautoRAI 2014 vindt plaats van 8 tot en met 12 april 2014 en de inschrijving voor standhouders is geopend. Het tentoonstellingscomité heeft het beursconcept vormgegeven in lijn met de editie in 2012. Opvallend is dat het evenement veel groter wordt dan in 2012.

De BedrijfsautoRAI 2014 zal gebruik maken van zowel het Holland- als het Europacomplex van Amsterdam RAI, met in totaal meer dan 47.500 m2 beursvloer. Veel aandacht gaat ook deze editie weer naar het inhoudelijke programma met een branchecongres, diverse seminars en veel pleinen en paviljoens. Daarnaast is er een buitenexpositie op het BedrijfsautoRAI Buitenpark, met een totale oppervlakte van 20.000 m2. Dit deel zal een overzicht bieden van productdemonstraties, testritten, noviteiten en entertainment. De afsluitende zaterdag staat traditiegetrouw volledig in het teken van de chauffeur tijdens de Chauffeursdag.

De beursvloer is ingedeeld in vier segmenten, verdeeld over verschillende hallen van Amsterdam RAI: Zware Bedrijfswagens en Lichte Bedrijfswagens in het Europacomplex, en Speciale Voertuigen (trailers en opbouwindustrie) en Onderdelen en Accessoires in het Hollandcomplex. 

Het aantal beursdagen zal in 2014 gelijk blijven aan de editie van 2012. De openingstijden worden wel aangepast, waarbij de beurs elke doordeweekse avond geopend zal zijn. Op dinsdag tot en met vrijdag is BedrijfsautoRAI geopend van 11.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

BedrijfsautoRAI 2014 beduidend groter - Automobielmanagement.nl

BedrijfsautoRAI 2014 beduidend groter

De BedrijfsautoRAI 2014 vindt plaats van 8 tot en met 12 april 2014 en de inschrijving voor standhouders is geopend. Het tentoonstellingscomité heeft het beursconcept vormgegeven in lijn met de editie in 2012. Opvallend is dat het evenement veel groter wordt dan in 2012.

De BedrijfsautoRAI 2014 zal gebruik maken van zowel het Holland- als het Europacomplex van Amsterdam RAI, met in totaal meer dan 47.500 m2 beursvloer. Veel aandacht gaat ook deze editie weer naar het inhoudelijke programma met een branchecongres, diverse seminars en veel pleinen en paviljoens. Daarnaast is er een buitenexpositie op het BedrijfsautoRAI Buitenpark, met een totale oppervlakte van 20.000 m2. Dit deel zal een overzicht bieden van productdemonstraties, testritten, noviteiten en entertainment. De afsluitende zaterdag staat traditiegetrouw volledig in het teken van de chauffeur tijdens de Chauffeursdag.

De beursvloer is ingedeeld in vier segmenten, verdeeld over verschillende hallen van Amsterdam RAI: Zware Bedrijfswagens en Lichte Bedrijfswagens in het Europacomplex, en Speciale Voertuigen (trailers en opbouwindustrie) en Onderdelen en Accessoires in het Hollandcomplex. 

Het aantal beursdagen zal in 2014 gelijk blijven aan de editie van 2012. De openingstijden worden wel aangepast, waarbij de beurs elke doordeweekse avond geopend zal zijn. Op dinsdag tot en met vrijdag is BedrijfsautoRAI geopend van 11.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding