Citroën Jumper Plus: mega-meubelbak voor rijbewijs B

Citroën heeft samen met laadbakfabrikant Citybox de Jumper PLUS ontwikkeld. Dit is een Jumper chassis-cabine die is omgebouwd tot trekker, waaraan een kort-gekoppelde oplegger wordt gehaakt.

Het laadvermogen neemt daardoor toe van 725 kg voor een standaard Jumper bakwagen tot 1.300 kg voor de uitvoering 750PLUS, die mag worden bestuurd met rijbewijs B. Als BE-combinatie varieert het extra laadvermogen van 1.500 tot 2.700 kg (uitgevoerd met luchtremmen). De bakmaten zijn 4.400/4.700 x 2.110 x 2.200 mm. De Juper PLUS heeft een drieliter dieselmotor van 400 Nm. Met een druk op de knop verandert de standaard gemonteerde liftas de leeg of licht beladen combinatie in een gewone bakwagen. De toegestane maximumsnelheid stijgt dan van 90 naar 120 km/u.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Citroën Jumper Plus: mega-meubelbak voor rijbewijs B - Automobielmanagement.nl

Citroën Jumper Plus: mega-meubelbak voor rijbewijs B

Citroën heeft samen met laadbakfabrikant Citybox de Jumper PLUS ontwikkeld. Dit is een Jumper chassis-cabine die is omgebouwd tot trekker, waaraan een kort-gekoppelde oplegger wordt gehaakt.

Het laadvermogen neemt daardoor toe van 725 kg voor een standaard Jumper bakwagen tot 1.300 kg voor de uitvoering 750PLUS, die mag worden bestuurd met rijbewijs B. Als BE-combinatie varieert het extra laadvermogen van 1.500 tot 2.700 kg (uitgevoerd met luchtremmen). De bakmaten zijn 4.400/4.700 x 2.110 x 2.200 mm. De Juper PLUS heeft een drieliter dieselmotor van 400 Nm. Met een druk op de knop verandert de standaard gemonteerde liftas de leeg of licht beladen combinatie in een gewone bakwagen. De toegestane maximumsnelheid stijgt dan van 90 naar 120 km/u.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding