Volkswagen Crafter met Euro 6

De Volkswagen Crafter is met onmiddellijke ingang leverbaar met Euro 6-motoren. Daarmee mag de grote bestelwagen ook in streng gereguleerde milieuzones komen.

De milieuzones zijn gebieden in binnensteden waar beperkte toegang geldt voor vracht- en bestelwagens die te veel fijnstof en stikstofoxiden (NOx) uitstoten. Momenteel zijn er twaalf van die zones in Nederland. De Euro 6-technologie is ook te combineren met BlueMotion Technologies, die het verbruik volgens VW ‘aanzienlijk verminderen’. De Crafter Euro VI is er in drie verschillende opbouwvarianten.

Meer over de problematief met diesel en NOx.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Volkswagen Crafter met Euro 6 - Automobielmanagement.nl

Volkswagen Crafter met Euro 6

De Volkswagen Crafter is met onmiddellijke ingang leverbaar met Euro 6-motoren. Daarmee mag de grote bestelwagen ook in streng gereguleerde milieuzones komen.

De milieuzones zijn gebieden in binnensteden waar beperkte toegang geldt voor vracht- en bestelwagens die te veel fijnstof en stikstofoxiden (NOx) uitstoten. Momenteel zijn er twaalf van die zones in Nederland. De Euro 6-technologie is ook te combineren met BlueMotion Technologies, die het verbruik volgens VW ‘aanzienlijk verminderen’. De Crafter Euro VI is er in drie verschillende opbouwvarianten.

Meer over de problematief met diesel en NOx.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding