Marktaandeel Ford Bedrijfswagens hoogste sinds 2007

Ford heeft in 2013 met zijn bedrijfswagens het hoogste marktaandeel sinds 2007 gerealiseerd: 186.200, elfduizend meer dan in het jaar ervoor.

Het Europese marktaandeel van Ford-bedrijfswagens is daarmee gestegen naar 9,2 procent (2012: 8,5 procent), de grootste toename van alle fabrikanten in Europa. Met name de vraag naar de nieuwe 1-tons Transit Custom (41.500 exemplaren) en Ranger pick-up (15.400) zat in de lift. Beide modellen maken deel uit van een compleet nieuwe bedrijfswagenlijn, die in 2014 wordt uitgebreid met de Transit Connect, 2-tons Transit en de compacte Transit Courier.

Gerard Bolder, Algemeen Directeur van Ford Nederland, rapporteert in eigen land elf procent meer marktaandeel voor Ford-bedrijfswagens. "En we verwachten dit jaar wederom een substantiële groei te kunnen realiseren", verwijzend naar het halverwege dit jaar geheel vernieuwde bedrijfswagengamma.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Marktaandeel Ford Bedrijfswagens hoogste sinds 2007 - Automobielmanagement.nl

Marktaandeel Ford Bedrijfswagens hoogste sinds 2007

Ford heeft in 2013 met zijn bedrijfswagens het hoogste marktaandeel sinds 2007 gerealiseerd: 186.200, elfduizend meer dan in het jaar ervoor.

Het Europese marktaandeel van Ford-bedrijfswagens is daarmee gestegen naar 9,2 procent (2012: 8,5 procent), de grootste toename van alle fabrikanten in Europa. Met name de vraag naar de nieuwe 1-tons Transit Custom (41.500 exemplaren) en Ranger pick-up (15.400) zat in de lift. Beide modellen maken deel uit van een compleet nieuwe bedrijfswagenlijn, die in 2014 wordt uitgebreid met de Transit Connect, 2-tons Transit en de compacte Transit Courier.

Gerard Bolder, Algemeen Directeur van Ford Nederland, rapporteert in eigen land elf procent meer marktaandeel voor Ford-bedrijfswagens. "En we verwachten dit jaar wederom een substantiële groei te kunnen realiseren", verwijzend naar het halverwege dit jaar geheel vernieuwde bedrijfswagengamma.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding