Wensink en Gomes nu ook officieel dealers Unimog

Mercedes-Benz bedrijfswagendealers Wensink en Gomes zijn vanaf heden ook officieel verkoop- en aftersalesdealer van de kleine vrachtwagen Unimog.

Ze maken deel uit van de officiële Unimog-organisatie die Mercedes-Benz Nederland per 2014 heeft opgezet om de nieuwe generatie met Euro 6-motor aan de man te brengen.

Zoals in Duitsland al gebruikelijk is, leiden beide dealers een puur op Unimog gerichte expert op. Deze verzorgt de verkoop van het voertuig en de randapparatuur (de Unimog kan worden uitgerust met meer dan duizend uitwisselbare werktuigen). Ook de aftersalesorganisaties van Wensink en Gomes zijn uitgerust met onderdelen, speciaal gereedschap en technische trainingen voor reparatie en onderhoud aan de Unimog. Huisleasemaatschappij Mercedes-Benz CharterWay is nauw betrokken bij de nieuwe Unimog-organisatie.

Het leveringsprogramma bestaat uit tien modellen. Voor de nieuwe Unimog is een  synergetische aandrijving ontwikkeld, die het mogelijk maakt om rijdend om te schakelen tussen traploos hydrostatisch aandrijven (0 tot 50 km/u) en mechanisch aandrijven (tot 90 km/u). Verder zorgen de Euro 6-motoren uit de BlueEfficienty Power-generatie van Mercedes-Benz voor een laag brandstofverbruik en minimale emissie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Wensink en Gomes nu ook officieel dealers Unimog - Automobielmanagement.nl

Wensink en Gomes nu ook officieel dealers Unimog

Mercedes-Benz bedrijfswagendealers Wensink en Gomes zijn vanaf heden ook officieel verkoop- en aftersalesdealer van de kleine vrachtwagen Unimog.

Ze maken deel uit van de officiële Unimog-organisatie die Mercedes-Benz Nederland per 2014 heeft opgezet om de nieuwe generatie met Euro 6-motor aan de man te brengen.

Zoals in Duitsland al gebruikelijk is, leiden beide dealers een puur op Unimog gerichte expert op. Deze verzorgt de verkoop van het voertuig en de randapparatuur (de Unimog kan worden uitgerust met meer dan duizend uitwisselbare werktuigen). Ook de aftersalesorganisaties van Wensink en Gomes zijn uitgerust met onderdelen, speciaal gereedschap en technische trainingen voor reparatie en onderhoud aan de Unimog. Huisleasemaatschappij Mercedes-Benz CharterWay is nauw betrokken bij de nieuwe Unimog-organisatie.

Het leveringsprogramma bestaat uit tien modellen. Voor de nieuwe Unimog is een  synergetische aandrijving ontwikkeld, die het mogelijk maakt om rijdend om te schakelen tussen traploos hydrostatisch aandrijven (0 tot 50 km/u) en mechanisch aandrijven (tot 90 km/u). Verder zorgen de Euro 6-motoren uit de BlueEfficienty Power-generatie van Mercedes-Benz voor een laag brandstofverbruik en minimale emissie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding