Thuisbezorgd.nl zet elektrische Renault Twizy Cargo in

In de regio’s Enschede, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam gaat een proef draaien met restaurants die via Thuisbezorgd.nl de Renault Twizy Cargo gaan inzetten.

Zo’n zestienhonderd restauranteigenaren ontvangen deze maand een uitnodiging van Renault om mee te doen met een proef met de volelektrische Twizy Cargo. Met een bergruimte van honderdvijftig liter is de Twizy geschikt als compacte bedrijfsauto, zegt Renault. Voor de Twizy Cargo is een rijbewijs B vereist, maar er is ook de Twizy Cargo 45, waarvoor een brommerrijbewijs voldoende is.
Thuisbezorgd.nl verwerkt in Nederland per maand meer dan een miljoen bestellingen van vijfduizend aangesloten restaurants.  Speciaal voor Thuisbezorgd.nl-ondernemers biedt Renault een ‘zorgeloos elektrisch-pakket ‘aan voor de Renault Twizy Cargo, inclusief verlengde garantie, onderhoud én gratis huisstijl-bestickering op de Renault Twizy.
Met een volle batterij kan de Twizy Cargo in de praktijk tussen de 55 en 100 km afleggen, afhankelijk van de rijomstandigheden. Het duurt circa drieënhalf uur om de batterij volledig op te laden. De prijzen beginnen bij 6,6 duizend euro  (ex BTW) voor de Cargo 45. De Cargo 80 is ongeveer zevenhonderd euro duurder.

Thuisbezorgd.nl zet elektrische Renault Twizy Cargo in - Automobielmanagement.nl

Thuisbezorgd.nl zet elektrische Renault Twizy Cargo in

In de regio’s Enschede, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam gaat een proef draaien met restaurants die via Thuisbezorgd.nl de Renault Twizy Cargo gaan inzetten.

Zo’n zestienhonderd restauranteigenaren ontvangen deze maand een uitnodiging van Renault om mee te doen met een proef met de volelektrische Twizy Cargo. Met een bergruimte van honderdvijftig liter is de Twizy geschikt als compacte bedrijfsauto, zegt Renault. Voor de Twizy Cargo is een rijbewijs B vereist, maar er is ook de Twizy Cargo 45, waarvoor een brommerrijbewijs voldoende is.
Thuisbezorgd.nl verwerkt in Nederland per maand meer dan een miljoen bestellingen van vijfduizend aangesloten restaurants.  Speciaal voor Thuisbezorgd.nl-ondernemers biedt Renault een ‘zorgeloos elektrisch-pakket ‘aan voor de Renault Twizy Cargo, inclusief verlengde garantie, onderhoud én gratis huisstijl-bestickering op de Renault Twizy.
Met een volle batterij kan de Twizy Cargo in de praktijk tussen de 55 en 100 km afleggen, afhankelijk van de rijomstandigheden. Het duurt circa drieënhalf uur om de batterij volledig op te laden. De prijzen beginnen bij 6,6 duizend euro  (ex BTW) voor de Cargo 45. De Cargo 80 is ongeveer zevenhonderd euro duurder.