De tarieven worden individueel berekend op basis van verwacht kilometrage, looptijd en het aantal beurten dat daarbij hoort. De nieuwe dienst heet SterOnderhoud en is beschikbaar voor de Citan, Vito, V-Klasse en Sprinter.
Met SterOnderhoud garandeert Mercedes-Benz aan de klanten dat onderhoudsbeurten voor hun bestelauto extra voordelig worden uitgevoerd. Op basis van het aantal gereden kilometers per jaar, de looptijd van de auto en het aantal onderhoudsbeurten dat daarbij hoort, bepaalt SterOnderhoud de onderhoudskosten. Door de beurten ‘vooraf extra voordelig’ in te kopen, zijn ondernemers verzekerd van vaste tarieven vanaf  één euro (ex. btw) per dag, met de mogelijkheid die onderhoudskosten in maandelijkse termijnen te voldoen. Met SterOnderhoud zegt Mercedes-Benz een transparant onderhoudsprogramma te leveren zonder tussentijdse prijsverhogingen. Daarmee zouden vervelende verrassingen achteraf worden voorkomen.
De reguliere onderhoudsbeurten en het arbeidsloon ervan zijn afgedekt. Het vervangen van het motorolie-, brandstof- en luchtfilter is inbegrepen, net als het verversen van de diverse vloeistoffen en de versnellingsbak-/automaatolie. Bovendien worden ‘alle elementaire onderdelen’ van de auto gecontroleerd, aldus Mercedes.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding